Esenciální oleje pro romantiku a sexuální touhu

Proč se častěji milovat právě teď na podzim? Sex dobíjí baterky a zbavuje melancholie! Proto vytvořte vhodnou atmosféru a nechte se strhnout vzrušením a hormony. Hodit se vám budou tyhle afrodiziakální oleje!

Aromaterapeutické oleje se pro romantiku a intimitu v praxi používají již po tisíce let. Které patří k těm nejúčinnějším? Vyberte si… (1).

Santalové dřevo

Působí relaxačně a sedativně, takže pomáhá zapomenout na starosti všedních dní. Santové dřevo zároveň zvyšuje sexuální touhu a vzrušení, proto je vhodnou esencí pro hrátky ve dvou.

Damiana

Pastala rozprostřená neboli damiana byla tradiční součástí přípravného rituálu indiánů. Ženy ji konzumovaly zhruba hodinu před pohlavním stykem, neboť se věřilo, že pomáhá udržovat dobré sexuální vztahy. Damiana uvolňuje tělo i mysl a blahodárně působí na nervový systém.

Pačuli

Pačuli je mocné afrodiziakum, které přitahuje muže i ženy. Snižuje zábrany a stimuluje sexuální touhu. Zkusíte ho?

Vetiver

Vetiver coby vytrvalá tráva, podobná citronové trávě a citronele, stimuluje oblast mozku spojenou s libidem a zvyšuje sexuální touhu.

Šalvěj muškátová

Šalvěj muškátová rozpouští stres, navozuje euforickou náladu a podporuje chuť na milování. Kupte si jí dostatek!

Ylang ylang

Ylang ylang se svou jemnou vůní léčí deprese, úzkost, hypertenzi a krotí stres, zároveň zvyšuje sebeúctu a nakopává libido a přitažlivost mezi milenci.

Jasmín

Jasmín má výraznou vůni, která se používá v mnoha parfémech, po staletí se také aplikuje při indických svatebních obřadech. Pouhé vdechování sladkého aroma jasmínového esenciálního oleje nebo jeho použití při aromaterapeutické masáži může zvýšit potěšení a probudit vášeň.

Růže

Nakapejte esenci růže na pulzní body těla, přidejte ji do teplé perličkové koupele nebo difuzéru v ložnici. Možnosti jsou nekonečné! Růže je známá jako afrodiziakum, pomáhá s průtokem krve, zmírňuje úzkost, stimuluje libido a přináší romantický a smyslný pocit.

Skořice

Esenciální skořice hojně využívaná pro zlepšení sebevědomí, sexuální energie a průtoku krve ve všech orgánech, patří k symbolům podzimu a zimy. Prohřívá a patří tak k dalším zázrakům přírody, jež vám mohou pomoci s milostným životem.

Existuje také několik esenciálních olejů, které fungují jako anafrodiziaka. K takovým patří kafr a sladká majoránka. Před použitím jakéhokoli oleje, zvlášť při nanášení na kůži (třeba jako součást masážních olejů), se ujistěte, že vy ani partner na esenci nemáte alergii.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7520654/ - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat