Upgrade misionářské polohy do chlípnější dimenze

Je snadné odepsat misionářskou polohu jako tu nejnudnější sexuální pozici všech dob. Jestli vám právě takhle připadá, neděláte to dobře. Zkuste její sexy variace, které jsou všechno, jen ne tradiční!

V klasické verzi misionářské sexuální polohy leží pár „na sobě“, tváří v tvář pronikajícímu partnerovi. Mnoho lidí to miluje, neboť se jedná o pozici velmi intimní, nenáročnou a romantickou, jež umožňuje oční kontakt. Naproti tomu existují tací, kteří se misionáře již nabažili natolik, že ho nevyhledávají. Objevují se i názory, že přidaná intimita působí rušivě.

Navíc úhel a hloubka pronikání mohou být pro některé řitní otvory nebo vagíny nepříjemné. Zmínit se musí i to, že misionář příliš nevyhovuje lidem s plnějším břichem. Co ale není, to může být… Přidejte na kreativitě a inovujte!

Změňte místo

Pokud máte rádi standardní misionářskou polohu, ale chcete ji trochu změnit, lehněte si na kuchyňskou linku nebo stůl a nechte partnera, aby při pronikání stál.

Zvedněte nohy

Zkrátka normální stav. Oba partneři zaujímají standardní misionářskou pozici, vy ovšem zvednete nohy nahoru (buď pokrčené nebo rovné) a tím získáte jiný úhel náporu. Tato konfigurace umožňuje velmi hlubokou penetraci a stimulaci bodu G. Ovšem pozor, malé procento žen má velmi citlivý děložní čípek. Těm se tato vychytávka nejspíš líbit nebude, zvlášť pokud partnerovi příroda nadělila úctyhodné rozměry penisu.

Přidejte vibrační (erekční) kroužek

Partnerovi nasaďte vibrační kroužek, který se dá společně s kondomy zakoupit v každém supermarketu (za pár korun). Poskytne vaší vulvě extra stimulaci navíc.

Vyřaďte jeden ze smyslů

Jednoduše navoďte erotickou deprivaci. Té docílíte pomocí masky na oči či třeba kravaty nebo šály. Jakmile své oči vyřadíte ze hry, činnost ostatních smyslů se zintenzivní. Najednou vám misionář nepřijde tak všední!

Pořiďte si houpačku

Dvě nastavitelná poutka na tělo a dvě krátké smyčky pro nohy. Sexuální houpačka s polstrovanými popruhy je určená pro chlípnosti všeho druhu – misionáře nevyjímaje. Houpačka některým párům pomáhá v tom, aby byly vynalézavější, ovšem ne na úkor pohodlí. Pokud jste se rozhodli, že ji vyzkoušíte, nejprve proveďte zátěžový test a ujistěte se, že je houpačka naprosto bezpečná. Mimochodem, ve svém neaktivním období se dá schovat do skříně.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat