Manuál pro školení slasti ústy

Jazyk, sliny, rty, to všechno se počítá! Slast ústy, ať už poskytovaná či přijímaná, patří k běžnému sexuálnímu repertoáru většiny milenců. Ale co když k ní partner má výhrady? Neberte si to osobně, spíš pátrejte po příčině!

Věděli jste, že ti, kdo považují svůj vztah za kvalitní, dávají svému partnerovi orální sex častěji než ti, kdo žijí v horších partnerstvích? Vědci tvrdí (1), že tato asociace je silnější u mužů než u žen, přesto se najdou tací, kdo se spojení úst a pohlavních orgánů vyhýbají, což může být překážkou. Co dělat, pokud vy orální sex milujete, ale váš partner nikoli?

Nenechte se vykolejit

Nalijme si čistého vína. Orální sex je skoro až mimotělním zážitkem, během kterého člověk vyvrcholí způsobem, jež během přímého pohlavního styku není možný. Ale pro některé to není jen o potěšení, nýbrž i o touze spojit se s milencem na jiné úrovni. Jestliže to váš protějšek nechápe, je třeba ho nenásilným způsobem přimět, aby o tom minimálně popřemýšlel.

Mluvte o své touze po orálním sexu, ale uctivým způsobem, aby partner necítil, že na něj vyvíjíte nátlak. Používejte obraty typu: „Líbí se mi, když ležíš na zádech a já si přidřepnu na tvůj obličej. Neznám nic hezčího!“

Sbírejte informace

Věnujte pozornost tomu, co milenec říká, a opatrně se vyptávejte, proč se mu orální sex nelíbí. Kde je otázka, tam je i odpověď. Nedočkáte-li se jí v nějakém rozumném časovém horizontu, tak přitvrďte v taktice. Při sexu drahou polovičku vmanévrujte do pozice, do jaké potřebujete – pochopitelně, že je nutné mít jeho hlavu ve svém klíně. Když se bude cukat, bude to muset zdůvodnit.

Nebojte se iniciovat

Pokud partnerovi poskytnete orální sex bez jakýchkoli očekávání, že za to dostanete něco oplátku, ukážete mu, že to se stimulací pohlavních orgánů ústy myslíte upřímně a vážně. A taky že se tohoto tématu jen tak nevzdáte, neboť je pro vás důležité.

Důsledně dodržujte hygienické zásady

Možná, že milenec má výhrady k tělesným tekutinám nebo vaginálnímu zápachu. Před milováním se osprchujte, přidřepněte na paty, prsty rozevřete vulvu a intimním mýdlem s odpovídajícím pH umyjte všechny záhyby.

Užijte si sex ve třech

Pokud vám orální sex už skutečně dost schází, objednejte si jednu z těch erotických pomůcek, které napodobují sání partnerových úst. A vezměte si ji do trojky. Občas se totiž stává, že na tyhle vychytávky muži žárlí, tak třeba ten váš bude zpytovat svědomí.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6327665/, názor autora - zbytek článku






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Pikantní polévka z karotky

(3 hlasů)

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat