Nudný sex se stává rutinou českých ložnic

Sex může být vášnivý, krátký, dlouhý, ale taky milosrdný nebo nudný. Taky při něm jenom „přežíváte“? Věřte, že naděje umírá poslední a rozhodně to tak nemusí zůstat!

S oblibou se tvrdí, že svatbou končí divoké milostné večírky a přichází stereotyp. Vše se přitom svádí především na čas. Ten, jak plyne, transformuje zábavu, vzrušení a dobrodružství v monotónní každodenní život. S tím se ovšem dá předem počítat.

Takhle vypadá běžný večer?

Partner se přitulí, pohladí vás a projeví zájem se pomilovat. Co vy na to? V hlavě si zrekapitulujete, jestli už je čas (milovali jsme se tuhle středu, nebo tu předchozí?), přičemž vzápětí uznáte za vhodné, že pár minut sexu nikomu z vás neublíží. Koneckonců, všude se píše, jak je to potřeba, že? Ve světle těchto událostí si lehnete na záda, roztáhnete nohy a očekáváte, že partner bude ejakulovat do pěti minut. (Beztak ráno vstáváte do práce a na maratony není prostor.)

Žádné něžné doteky, flirtování či třeba společná masturbace. Jde „jen“ o soulož – pár zásunů stačí. Orgasmus si vynahradíte zítra, až si po obědě objednáte čokoládový dort s jahodami a bílou polevou. Je tohle normální? Je.

Špatné počty vládnou

Sexuologové dnes a denně upozorňují, že všednosti se v ložnici vyhnout nedá, nicméně milenci mají tendenci mluvit spíš o četnosti milostných setkání než jejich kvalitě. „Vy spolu spíte dvakrát měsíčně? A není to málo?“, diví se kolegyně z práce. Nikdo už neřekne: „Ano, dvakrát, ale trvá to čtyři minuty, přitom začneme a skončíme v jedné poloze.“ Bez ohledu na to, jaká ta rutina je, pokud si uvědomíte, že váš sexuální život neodpovídá vašim osobním představám ani nenaplňuje tělo a duši, je čas s tím něco dělat. Pokud tedy sami chcete.

To nejhorší, co se v párovém sexu může přihodit

Dva největší nepřátelé intenzivního a živého sexu jsou? Ano, nuda a předvídatelnost. Vyjděte z ložnice, pokud se sbližujete výhradně tam, nebo do ní naopak zaplujte, jakmile svůj nudný sex praktikujete z větší části na gauči v obýváku. Zvýšení rozmanitosti představuje dobrý způsob, jak posílit intimitu a vzpomenout si na divoké, třaskavé období.

Femme fatale nudu přežije. A pak jde znovu na věc

Také se naučte cítit se pohodlně ve své kůži. Máte-li pár kilo navíc, zhubněte. Pečujte o svůj zevnějšek, na vašem sexuálním životě se po podepíše jen pozitivně. Sex díky nově získanému sebevědomí totiž nebudete „trpět“, ale naopak jej začnete vyhledávat, takže vám nebude zatěžko zavázat partnerovi oči a užít si s ním o trochu déle a víc.

Ostatně, k obnovení a vrcholu sexuální chuti dochází u žen okolo třicátého pátého roku, další vášnivý nádech obvykle přichází po menopauze, tedy když odeznějí všechny její nežádoucí projevy, jako je kolísání hormonů či návaly horka. Ženám v této době odpadají starosti o antikoncepci a naplno si užívají získaných sexuálních zkušeností.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat