Chlípnosti dělané přímo pro váš klitoris

Většina žen k dosažení vyvrcholení potřebuje víc než jen starou dobrou penetraci. Pokud milujete, když má hlavní roli klitoris, jistě si užijete jeho dráždění na všechny způsoby. O tohle si řekněte partnerovi!

Poštěváček? Nesmírně vnímavý nástroj rozkoše! Oproti původním odhadům je dokonce citlivější, než se dosud tvrdilo. Podle vědců má průměrný klitoris celkem 10 280 nervových zakončení (1), což je více než dvojnásobek počtu nervových zakončení v penisu. Není tedy divu, že každá žena v cestě za orgasmem ocení především stimulaci tohoto knoflíku slasti. Co všechno si zaslouží a jaké věci by se měl naučit i váš milenec?

Sání a okusování

Nejen klitoris samotný, ale i jeho okolí jásá, když se setká s něžným přístupem, sáním a jemným okusováním. Celá vulva se skládá z citlivých nervových vláken, takže možnost ústně si pohrávat s hlavičkou klitorisu se vyloženě nabízí. Sání také vede k většímu průtoku krve do vulvy a klitorisu. Pokud chcete mít pohodlí, lehněte si na záda, dejte nohy od sebe a nechte se hýčkat.

Mocné kruhy

Ze studie Indianské univerzity, které se zúčastnilo 1 055 žen, vzešlo, že tři ze čtyř majitelek pochvy milují, když se na klitorisu nebo kolem něj kreslí malé kruhy (2). Použít se přitom dá cokoli od prstů a jazyka po dilda a vibrátory. Taky je žádoucí, aby milenec prozkoumával, která strana poštěváčku je vnímavější – a vy s ním. Studie |(2), kterou autoři pojmenovali OMGYES, totiž odhalila i to, že každá čtvrtá žena v tomto směru má svoji preferenci.

Pulz

Existuje důvod, proč tolik vibrátorů přichází s pulzačními vzory. Klitoris obvykle miluje, když je drážděn různými rytmy, takže si vyloženě přeje, aby partner do intimních hrátek vnesl trochu hravosti. Jestli protějšek v tomto směru tápe, řekněte mu, aby si vzpomněl na morseovku a pulzem vám do poštěváčku vyťukal sexy vzkaz.

Stálý rytmus

Nezastavujeme, hýbeme se! Milenci naznačte, ať přejíždí jazykem po klitorisu stylem, jako když natírá plot. Hezky odshora dolů. Následně ať imituje aktivitu stěrače čelního skla a poštěváček olizuje ze strany na stranu. Hlavně by ale měl držet stálé tempo. Přeskakování od jedné aktivity k druhé a přerušování hýčkání vzrušení obvykle nestupňuje, ba naopak.

Vzrušující oleje

Existuje řada vzrušujících olejů a balzámů navržených tak, aby do klitorisu přinesly pocit brnění nebo zahřívání. Tak vyzkoušejte něco nového a vůbec se nešetřete!

Zdroje: (1) www.news.ohsu.edu/2022/10/27/pleasure-producing-human-clitoris-has-more-than-10-000-nerve-fibers, (2) www.journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249242






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat