Jemné sexuální pohyby pro rozzáření vašeho milostného života

Jednou si dopřejete erotický maraton, podruhé dáte přednost rychlovce. Bez ohledu na to, jak moc si v posteli užíváte, pravděpodobně si nikdy nenecháte ujít šanci postelové hrátky zesílit a přikořenit. Vyzkoušejte tyhle malé, ale smyslné triky!

Ne, sex není jen o erotických pomůckách a nekonečných orgasmech, ale o stupňování napětí, zesilování vzrušení a prodlužování nástupu samotného pohlavního spojení. Které sexy momenty i vás mohou zasáhnout, když to nejméně čekáte? Příště zahajte milování těmito způsoby!

Hravé konečky prstů

Lechtivé hlazení, poklepávání prsty a pomalé přejíždění po pokožce vytváří pocit mravenčení, které probouzí tělo a zároveň uvolňuje od stresu. Kromě konečků prstů se dá použít i pštrosí pero nebo jakékoli jiné peříčko, jež se dokonce dá koupit v obchodech s hračkami pro dospělé. S partnerem se navzájem drážděte s pomocí této techniky. Uvidíte, že vzrušení ucítíte i v morku svých kostí.

Masírování ušních lalůčků

Ušní lalůčky jsou na dotek velmi citlivé a ke stimulaci přístupné. Sajte je a tahejte za ně. Masírování ušních lalůčku totiž stimuluje pohlavní žlázy. Jakmile k tomu přidáte i tiché zašeptání a slovní příslib toho, co bude následovat, ihned zaznamenáte, že se vám partner absolutně odevzdává.

Polibky na nevšedních místech

S milencem se často a pravidelně líbáte na ústa. Co to takhle změnit? Na spojení rtů s pokožkou jsou obzvláště citlivé a vnímavé hýždě a záda. Nebo podkolenní jamky. Obecně jde o místa, která na líbání nejsou zvyklá, a tudíž nebývají otupělá. Začněte tím, že nejprve políbíte řasy, pak letmo přejedete přes koutek úst, čelist a klíční kost. Nakonec se dostanete přesně tam, kam potřebujete….

Zhýralé kousání

Při sexu se uvolňují omamné látky, které posouvají práh bolesti, proto leckomu nevadí, když ho partner při milování škrábne nebo kousne. Třeba se i vám zalíbí, když citlivě přitvrdíte a ukážete, že máte chuť milence zhltnout. Mňam!

Kontakt přes spodní prádlo

Spodky dolů, teď hned! A kde je špetka naléhavosti a očekávání? Kalhotky si nechte, stejně jako partner trenky. A zahajte příjemné mučení stimulace klína přes textil – prsty, jazykem nebo třeba nějakým jiným dráždidlem. A propos, bez ohledu na to, v jaké pozici se nacházíte, vždy můžete zážitek umocnit jemným výdechem na kůži toho druhého.

Zdroje: názor autora – celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat