Žhavé hrátky s horkým voskem

Trochu výstřední a nedoceněná erotická zábava, kterou lidé buď milují anebo nenávidí. Řeč je o laškování s horkým voskem! Můžete se spálit i nadchnout, tak seberte kuráž a oddejte se erotickému prožitku s trochu nejistým výsledkem!

Proč zkusit „být nad věcí“?

Betony Vernon, designérka erotických šperků a antropoložka sexuality, erotiky a lásky, která žije střídavě v Miláně a v Paříži, a taky se těší z přízně hollywoodských hvězd, zastává názor, že při každém intimním styku se u obou partnerů přirozeně projeví určitá míra dominance a submisivity, čehož je škoda nevyužít.

„Nádherný sex si pohrává s hranicí mezi rozkoší a bolestí a snaží se ji posouvat,“ doslova popsala ve své knize Budoárová bible. Jste připravení a svolní zažít něco nového? Chcete si užít dokonce i chvíle romantiky a nevšední předehru? Pokud máte partnera, kterému důvěřujete, a on zase důvěřuje vám, vyhraďte si jeden večer pro horký vosk! A kde ho vzít?

Výše počáteční investice

Kalifornská sexuoložka Jaiya Ma na svém blogu pro tyto erotické účely doporučuje parafínový nebo sójový vosk. Za ten v množství půl kila zaplatíte asi 190 korun, což je oproti masážním svíčkám kupovaným v erotických obchodech rozdíl. (200 ml třeba za 499 korun.)

Sice nevoní tolik jako ty parfemované, ale finanční úspora je znatelná. (A můžete aspoň za pár korun vyzkoušet, zda horkému vosku přijdete na chuť.) Navíc si s kupovanými aroma svícemi moc nezadá. Má stejné vlastnosti. Hoří pomaleji a taje při nižších teplotách, což je vlastnost, kterou klasické svíčky nemají, takže ne aby vás napadlo s nimi experimentovat!

Ten správný vosk. Který to je?

Pohlédněte se proto v bioobchodech nebo krámkách se svíčkami a nepodléhejte zlatavému pozlátku, když sója náhodou nebude k dostání. „Ač je to efektní, vyhněte se svíčkám se třpytkami - jsou v nich kovy, které mohou pálit, vhodné nejsou ani ty z včelího vosku,“ radí známá sexuoložka.

V každém případě platí, že když to jinak nejde, parafínový či onen sójový vosk se dá objednat přes internet. Když už materiál máte, co s ním?

Vymezení herny pro dospělé

Nejdřív si zajistěte příznivé podmínky a ochraňte ložní prádlo starým prostěradlem nebo PVC fólií z erotického obchodu. Nikdy nevíte, kam co ukápne.

Správná teplota

Odborníci radí vosk nahřát v troubě nebo mikrovlnce (stačí na chvíli), aroma svíčka se samozřejmě jen zapálí. Pravidlem je, že vosk se lije na tělo pouze v zónách pod klíčními kostmi. Ani prsní bradavky (a je jedno čí) si s teplotou nemusí moc rozumět, protože jsou citlivé, ale je třeba vyzkoušet, co kdo snese. Tabu je i anální oblast a pochva.

Smyslná masáž

Jinak příjemně horký vosk roztírejte po celém partnerově těle, nebo k tomu zaúkolujte partnera, vmasírujte ho do pokožky a relaxujte, ač už máte jakoukoli roli. (Mimochodem, vyhněte se zátylku kvůli vlasům, a taky pupíku, z něj se vosk dostává hodně špatně!) Pokud použijete sójový vosk, po ukončení „hot seance“ ho pohodlně umyjete mýdlem a vodou. Tak co, půjdete do toho?

Zdroj: https://www.betonyvernon.com/, https://missjaiya.com/blog/






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:06
12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat