Jak ho při orálním sexu udělat co nejrychleji? Tenhle trik zabírá

Orální sex patří k velmi oblíbeným párovým aktivitám, ale kdo to má vydržet, když se dlouho nic neděje a vám už se bolestí křiví úsměv? Zachraňte se malým trikem a vyvolejte mu orgasmus dřív, než šílenstvím přijdete o rozum!

Všechny ženy vědí, že muži milují orální sex, což je někdy vyloženě za trest! Desítky minut se snažíte, už ani necítíte sanici, pusu máte rozbolavělou a modlíte se za každou vteřinu navíc. Chcete, aby už byl konec, ale on si pořád užívá a nehodlá slevit nic ze svého předem vyměřeného času…

Taky máte v paměti nějakou podobnou historku z natáčení? Tak příště tuhle srandu vezměte z jiného konce a použijte malou lest, ať vás noční můra z únavy čelisti neprovází dlouhé týdny jako Petru!

„Pusu nemám z ocele!“

„Nevydržím provádět orální sex déle než pár minut. Partner to sice akceptuje, ale občas si to tak užívá, že mně je dokonce i líto utnout to v nejlepším. Uvítala bych nějakou radu, jak tohle svoje trápení zkrátit na co možná nejkratší dobu, protože minule jsem se dva dny nemohla ani normálně najíst, jak to bolelo,“ žádá o radu čtenářka Petra. Existuje nějaký trik? Ano!

Zná ho americká sexuoložka Světlana Ivanova, která sice pochází z Minska, ale rady má vyloženě světové a „západní“! Její postup funguje u všech mužů, a to bez ohledu na velikost penisu, stavu vzrušení nebo provedené obřízce.

Jak muž vyvrcholí rychleji?

„Za prvé je nutné dát věci pohybu běžným způsobem. Prostě se snažit, doku muž nemá dobrou erekci,“ hned v úvodu radí výše zmíněná odbornice s tím, že pak je dobré chytit pánský penis rukou (pevně a v jeho základně). To má svoje opodstatnění.

Pokud je „hlava“ vzpřímená, je i citlivější, což je moc důležité. Nyní ústy obklopte celou hlavu a dbejte na vytvoření dostatečného množství slin. Všechno musí být velmi mokré. (A je jedno, jak u toho vypadáte, nebo jestli se nějaká kapka dostane na prostěradlo.) A teď to přijde…

„Místo cumlání obvyklým způsobem se zaměřte na nasátí vzduchu, zatímco ústa máte přilepená k penisu. Přímo při procesu,“ popisuje sexpertka s tím, že tenhle krok zajistí velmi

malé vibrace okolo těla penisu. V návaznosti na ně se podpoří stimulace nervů, a to mnohem intenzivněji, než za pomoci kterékoli jiné techniky. Ve výsledku se penis stane citlivější a taky citlivěji bude přijímat vaši ústní rozkoš.

Pomůcka, která vás zachrání

Pokud si to dost dobře nedokážete představit, vybavte si polévku a v ní lžíci. Ústy klouzejte nahoru a dolů po chladném kovu a nedopusťte, aby byť jen kapka jídla (vzduch v ústech) přišla nazmar. Již v této první fázi mnoho mužů ejakuluje téměř ihned. Pokud ne, máte před sebou nějaký odolný model, který se dá zlomit následujícím způsobem…

Pevný stisk, vzduch v ústech, těsné přisání k hlavě penisu, akorát s tím rozdílem, že začnete slastně mručet. Levá i pravá strana jazyka se v reakci na tenhle krok rozvibruje, což v kombinaci se slinami přinese kýžený výsledek. Pokud to navíc zvládnete s celým penisem v ústech, výrazně si zkrátíte dobu snažení. Navíc, takto vyvolaný orgasmu prý bývá velmi intenzivní.

Co když protestuje?

Může se stát, že jakmile tenhle trik uvedete do praxe, začne váš milenec při některém z jeho opakování protestovat, protože prokoukne vaši techniku. Co s tím? „Jde to provádět i nepozorovaně. Když jedete nahoru, nasajte vzduch, dolů sjíždějte normálním způsobem. Ničeho si nevšimne. Zvlášť když občas pohnete hlavou, aby to celé nepůsobilo moc mechanicky,“ uzavírá Světlana Ivanova. Tak hurá do toho!

A co děláte vy, když už nemůžete?






Celkem 120 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat