Komentáře k článku

LenkaJ 14.07.2023

Taky každý rok vyrábím adventní věnec. Sice vždycky až na poslední chvíli, ale bez ně by Vánoce nemohly být :-) . Je ale pravda, že jsem se nikdy nezajímala o jeho historii a význam, takže udělám věnec pokaždé tak, jak mě napadne, aby se mi líbil :-) . Kromě toho dávám na stůl i jiné vánoční dekorace. Když jsme vybírala stůl, tak jsem si objednala velký z https://www.finecase.cz/kuchyn-a-jidelna/ , protože jsem věděla, že ho budu mít na Vánoce a Velikonoce plný výzdoby :-D .

renda4141 11.01.2017

Něco z toho už jsem znala. :-)

kamila76 18.11.2016

U nás není věnec tradicí.

Čermáková J 18.11.2016

Pane Jiří Wolfíku - styďte se!

Jiří Wolf Čermáková J 22.11.2016

Vánoce jsou pouhou levnou iluzí, davovou sugescí celého národa a z této iluze profitují především obchodníci! Nic více! Proto jsou církevní svátky tak podporovány státem. Je obsurdní, že Vánoční svátky - narození Krista - jsou tak populární v zemi České, která je z 95 procent naprosto ateistické. Je to ku smíchu, kterak se zapalují svíce na adventním věnci. Z těchto svátků nám toho už moc nezbylo. Už jen ta dobrá "tradice" v podobě komerce, nákupních horeček. Pro děti naneštěstí je svatý večer alespoň hezká pohádka o Ježiškovi, který jim nosí dárky. Já na Krista nevěřím a Štědrý den, kdy se štědře nadělují dárečky, prostě neslavím. Jsem tak mimo toho otřesného lidského blázince, pěkně v klidu a tak si v pohodě užívám volna mimo město uprostřed lesů a klidu.

Jarmila 18.11.2016

Peču perníkový věnec.

blabla 18.11.2016

*12*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat