Komentáře k článku

Denisa 29.10.2020

Ke komentáři anonymu upřesním z tím plátkovým sýrem to praktikuji také ale přes noc kdy udělám zábal potravinářskou folií ráno odstraním z chodidel folii a plátky sýru a tuk na chodidlech jen rozetřu. Kůže na chodidlech je mastná a vláčná.

kamila76 08.12.2017

Dávám si lázeň.

evaave 05.12.2017

Také jsou na chodidla super masážní dřevěné válečky,slouží jako reflexní masáž..A samotná reflexní masáž chodidel dobrým masérem udělá velkou službu..Taky je fajn vířivá vanička na nohy,vše používám...

Evaave 05.12.2017

O chodidla se starám ,protože mi nosí,protože mám ortopedické deformace .Základ je kvalitní obuv..Nosím již převážně obuv Rolling soft- má speciální zaoblení, které šetří záda, klouby a stará se o správné držení těla.Je i v atraktivním provedení ,sandály,sportovní...Pak důležité jsou jistě koupele ,dezinfekce a změkčující krémy..V DM na nožky kupuji úžasný Korperbutter bio macadamiový..Další má vychytávka jsou z DM svěží vložky ,8 párů v balení,protože chodím v domácí obuvi bosa,tak mám jedny na týden... A nožičky má mít dáma heboučké jak dětský zadeček ,vonavé,nehty zdravé ......*6*

Anonym Evaave 19.07.2020

O chodidla se starám pravidelně na pedikůru nechodím protože jsem vyzkoušela velmi zajímavou věc. Na plosky chodidel přikládám plátkový sýr ementál s obsahem tuku nejlépe 45% a navléknu punčochové ťapky a takhle s tím chodím asi půl dne. Ementál se sice protlačí do ťapek tak že je musíte vyprat ale zároveň uvolní tuk který promastí plosky chodidel a zároveň se vstřebává. Po sejmutí ťapek opláchnu chodidla vodou nechám odpočinout a nanesu regenerační krém. I takto se dají chodidla udržovat aby byla pořád hebká a vláčná. Jak často tohle praktikovat záleží na potřebě každé z vás já jednou za týden dá se i častěji.

konatovka 04.12.2017

Musím se starat o chodidla, protože mám problémy po operaci.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat