Prostreno.cz

Libido podpoří netradiční pečení cukroví

Nevíte, čím si zpestřit vánoční svátky? Zkuste afrodiziaka, mezi která patří vanilka i zázvor. Na tyto vánoční svátky jen tak nezapomenete!

Afrodiziaka tady byla vždycky. Už v dávném starověku a středověku lidé často používali nejrůznější jedovaté rostliny a jejich kořeny pro přípravu nápojů lásky, nicméně ani žádný čarodějný obřad se bez nich neobešel. Afrodiziaka nesou jméno známé bohyně Afrodity, která svým milencům míchala koktejly lásky pro zvýšení jejich libida, sexuální touhy a požitku z milování. Oblíbená byla tehdy hlavně mandragora.

Mandragora lékařská

Před touto kouzelnou rostlinou měli respekt i mágové. Využíval se hlavně kořen, který se vařil ve víně a způsoboval omamné účinky. Popíjením tohoto nápoje se zvyšovala pohlavní touha. Bez odborného návodu se ale do manipulace s ní radši nepouštějte, jelikož je to silně toxická a nebezpečná rostlina. Navíc alkaloidy v mandragoře nepříznivě působí na srdce.

Maca horská

Tato zázračná bylinka vypadá jako malá řepa s listy mrkve. Vyjma skvělých účinků na paměť, zmírňuje deprese a lze ji také řadit k afrodiziakům. Údajně má pozitivní vliv na plodnost, posiluje libido, podporuje sexuální funkce a léčí impotenci. Ženám pomáhá ke zmírnění menstruačních a menopauzálních problémů, včetně léčby frigidity. Někdy se jí přezdívá peruánská viagra, protože je díky svým afrodiziakálním účinkům velmi podobná modré pilulce.

Vanilka

Tato silně aromatická rostlina patří k erotickým povzbuzovačům především proto, že vyniká smyslnou vůní navozující pocit uvolnění. A pochopitelně taky vyvolává chuť na milování, příjemně dráždí pohlavní orgány, prokrvuje je a probouzí k aktivitě. Co takhle po pečení cukroví zkusit ještě masáž vanilkovým olejem? S její vůní však buďte opatrní, vysoké dávky mohou vyvolat bolesti hlavy, nevolnost i závratě.

Vitánie spavá

Vitánie neboli ašvaganda vyléčí téměř všechno. Je to přírodní probiotikum, posiluje imunitu, detoxikuje tělo, a navíc lehce zpříjemní sexuální hrátky. Při pravidelném užívání této rostliny se můžete zbavit různých sexuálních poruch. Mezi afrodiziaky je údajně nejspolehlivější, působí velmi dobře na obě pohlaví a mužům navíc zajišťuje dlouhotrvající erekci.

Zázvor

Zázvor je znám pro svou zahřívací schopnost. Jeho kořeněná vůně s nádechem sladkosti prý muže silně přitahuje a ovlivňuje tak činnost hypotalamu v mozku, který je při stimulaci odpovědný za vylučování sexuálních hormonů. V dávnověku ho často používaly frigidní ženy, ze kterých se poté stávaly kouzelnice lásky. Zkusíte ho?

Zdroj: https://www.womensweekly.com.sg/food/cooking-tips/how-to-use-vanilla-in-your-food-to-help-stimulate-your-nerves-and-sex-drive/, https://www.goodto.com/food/which-foods-are-aphrodisiacs-best-foods-to-boost-your-libido-613659





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat