Komentáře k článku

Masunta nejosvícenější... 28.04.2022

Větší vejce firmy vyváží. Na nás se z řetězců dostanou ty menší velikosti. Žloutek má být sytě oranžový. Takový je z chovů, kde si slepice mohou volně nazobat brouky, žížaly, trávu. Do řetězců se dostanou přibarvená od mrkve. Méně cholesterolu je ve vejcích od perliček, nebo z chovů s přírodnějším charakterem. V obalu žloutku jsou velmi potřebné stopové prvky. Bílek obsahuje tolik potřebný kolagen. Vejce obsahují i lecitin, který pomáhá snížit hladinu cholesterolu. Metabolismus mnohem lépe zpracovává vejce uvařena naměkko. Převařené vejce mají povrch žloutku tmavý. Vejce se podle mé zkušenosti dá dobře loupat jen, je-li uvařeno den předem a čeká v chladničce. Doporučuji konzumovat denně 2 vejce.

Buksa 25.04.2022

Když hospodyňka upeče koláč z domácími vajíčky,tak to je koncert pro oči a žaludek .

franta 25.04.2022

Myslím že kvalita vajíčka se určitě hodnotí jinak né tím co je napsáno na skořápce

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat