Prostreno.cz

Zbytečné serepetičky v kuchyni snižují její komfort

Pokud si jídelnu zastavíte věcmi, které nepotřebujete, nebudete se v ní cítit pohodlně a komfortně. Nevíte, čeho se zbavit?

Polička s neuvěřitelným množstvím serepetiček, jedna komoda navíc na všechny jen občas potřebné věci… Je mnoho věcí, které vám v jídelně zbytečně zabírají místo. Je tedy na čase rozloučit se s následujícími věcmi.

Ubrusy

V průběhu let se člověk stane majitelem několika ubrusů (a ubrousků). Nějaké pocházejí z dědictví, jiné stály celé jmění a používají se jen o svátcích, jiné jsou tak zašpiněné, že už se stejně nedají použít. Roztřiďte ty, které si chcete nechat, a které je načase vyhodit.

Kuchyňské náčiní

Zásuvka s náčiním už jde sotva zavřít nebo otevřít, takže spíš skládáte věci jako puzzle? Vyřaďte všechno, co je ohnuté, zničené nebo nepotřebné.

Slavnostní jídelní sada

Většina z nás má ještě porcelán po babičce nebo svatební jídelní sadu, která se používá jen u opravdu zvláštních příležitostech. Dokonce i o Vánocích přemýšlíme, jestli je vhodná doba. Pokud takové cenné nádobí nevyndáte alespoň dvakrát do roka, pak si pro něj najděte jiné místo.

Speciální skleničky

Ano – sklenička na martini vypadá sice nádherně, ale jak často pijete oblíbený nápoj Jamese Bonda? Pokud jen výjimečně, pak takové a jiné podobné skleničky zabírají místo.

 





Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat