Prostreno.cz

Mějte doma stále perfektně uklizeno

Uklizený byt je vizitkou každého z nás. My pro vás máme tipy, jak toho dosáhnout a nezbláznit se.

Uklizený byt je vizitkou každého z nás. My pro vás máme tipy, jak toho dosáhnout a nezbláznit se.

Jak mohu mít pořád uklizeno, když nemám čas, mám děti, zvířata… a tak dále – říkáte si možná právě teď. Vězte, že to víme a chápeme. Proto pro vás máme několik rad a tipů, jak si ušetřit každodenní úklid, a přesto bude váš byt vypadat jako ze škatulky.

Maličkosti dejte na tácek

Pokud si dekorační věci jako malé figurky nebo čajové svíčky vystavíte na okenním parapetu nebo komodě, může to vypadat chaoticky a neuspořádaně. Abyste tomu zabránili, vystavte je na malý pěkný tácek nebo podnos. Navíc je to i mnohem výhodnější při utírání prachu.

Srovnejte si knihovnu

Místo aby se knihy v knihovně válely divoce jedna přes druhou, vyplatí se srovnat je podle barvy a velikosti. Celkový dojem tak bude působit mnohem uklizeněji. Kromě toho dbejte na to, abyste v ní neměli další předměty jako staré obaly, kancelářské potřeby.

Nic nedávejte na zem

Každá místnost bude působit mnohem čistěji, pokud nic nebude ležet na zemi. V ložnici si postavte noční stolek, kam si můžete schovat knihu, brýle nebo kapesníky. A to stejné platí i v obývacím pokoji: malý odkládací stolek na ovladač, časopis nebo lampu hned celý pokoj rozzáří.

Rozestavte koše

Košů není nikdy dost. Skvěle se hodí na uchovávání nevzhledných, neskladných a nezařaditelných předmětů a s jejich pomocí uklidíte každou místnost. V chodbě je využijete na čepice, šály nebo deštníky. V obýváku zase na noviny nebo ovladače.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat