Komentáře k článku

Siraellen 02.04.2021

Každý dělá chyby

Evča 13.03.2021

Teplá voda je nejlepší,na proplach,ale když je vařím dost solím mají pak výbornou chut.....

Honza, 13.03.2021

Nevím proč bych těstoviny proplachoval studenou vodou jestliže je chci konzumovat teplé. Chybí recept na omáčku.

Libuš 13.03.2021

Tak já vůbec vařím málo, těstoviny možná 2x za rok, neproplachuji a omáčku na ně nedávám žádnou, jedině se sýrem a kečupem a hodně másla, jsem holt stará škola

Petr 12.03.2021

Těstoviny proplachuji, ale horkou vodou, omáčku dávám stejně jako ke knedlíkům vedle. Vařím pomalu a odkryté, cca 3min. před dovařením vypínám vařič.

Eva 12.03.2021

Ono je také otázkou, co je to dobré těstoviny. Všeobecně se bere, že dobré jsou takové, co dělají Italové. Ale např. ty zrovna mně moc nechutnají, já mám ráda měkčí. Takže vlastně pro mě jsou dobré ty "špatné" těstoviny. A je mi tím pádem úplně fuk, že je dělám špatně.

Blbost to není,kdyby jste viděla italského kuchařoe jakou tomu 12.03.2021

U tomu dává péči je umění uvařit dobré testoviny

Petr 12.03.2021

Nevím, když spěchám, vařím těstoviny. Je to podle mě jedno z nejjednodušších jídel. Než se těstoviny uvaří, je hotová omáčkla, v ní se vykoupou a hurá na talíř. Max 15 minut a je na stole.

Vladimír 11.03.2021

Proč VŠICHNI? Soudí paní podle sebe? A navíc- každý podle své chuti.

Lucianofero 11.03.2021

Větší blbost jsem dlouho nečetla. Vaření těstovin je podle autora očividně velká věda..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat