Komentáře k článku

Jaromír 17.05.2022

Na balkoně odchovám dvakrát ročně sýkorky.

Nelen 15.05.2022

Lojové kuličky,vločky,slunečnice. Už ne tolik jako v zimě.

Renata Stradová 11.05.2022

Pryč jsou ty doby, kdy bylo hmyzu všude dost. Ptáci nemají dostatek potravy, proto je potřeba krmit ptáky celoročně. Mám zkušenost, že na jaře toho spořádají víc, než přes zimu, protože krmí mláďata.

TonyKid 11.05.2022

Myslím,že v květnu už je hmyzu všude plno. Na krmítku jsou dost vypasení.

Ludmila 10.05.2022

Mám na svém pozemku 3 krmítka, která pravidelně přes zimu doplňuji hlavně semínky slunečnice. I teď, začátkem kvėtna jsem dokoupila další semínka, protože opeření strávníci se dostavují ke zdroji stále. Ráda je pozoruji z okna kuchyně,u kterého vydržím dlouhé minuty. Někdy si na ně vezmu i dalekohled. Pohled na ty drobné tvorečky je úchvatný. Létají mi sem hlavně sýkorky koňadry, brhlíci, čížkové, kosi, strakapoudi i sojky. Teď s blížícím se jarem přilétá ke krmítku i stehlík. Občas se přiletěli napapat i modřinky, červenky, babky a dokonce jsem zaznamenala i hýla. A maximálním překvapením byl přílet krahujce, který se usadil na větvi, dělal "mrtvého brouka" a čekal na oběť. Ale ti drobní ptáčkové nejsou žádní blbci!!!!!! Ani jeden si nepřiletěl pro "poslední sousto".

Yetti 10.05.2022

Naší kosi úspěšně vyčistí krmení kočkám a zatím rostou do rozměrů menších slepic a ofrkli jak nádražní holubi. Klidně zobaji granule metr od nás

Marie Anna 10.05.2022

Krmím slunečnicí a směsí pro drobné ptáky. Ovoce si ptáci nevšímal.

Dáša 08.05.2022

Přikrmuji je celý rok, v zimě slunečnice a drobná semena. V létě hlavně ovoce a ovesne vločky. Na zahradě mají pitko a koupadlo. Ptactvo ví kam jít, když to potřebují a my máme krásnou podívanou.🕊

Kámen 07.05.2022

Sýr ptákům? Cive kdo to psal, i minimum soli ptáka zabije... Jaro-podzim nekrmit.

Siraellen 07.05.2022

zatím ještě ne

Libuš 06.05.2022

Od jara do podzimu nepřikrmuji ptáky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat