Prostreno.cz

Pivo jako výživný vlasový elixír

Pivo by měli mít doma i ti, kteří se hlásí k zapřisáhlým vinařům. Funguje totiž jako blahodárná proteinová léčba, která vlasům poskytne zdravotní revitalizující vzpruhu. Dá se s ním nahradit i kondicionér!

Venku je zase pořádné horko. Nemáte chuť na pivo? Vy možná ne, ale vaše vlasy určitě ano! Vědí totiž, že jim lidově nazývaný tekutý chléb zdravotně hodně prospěje, proto po jeho zásahu budou odolné, sametově hebké, poddajné a v té nejlepší kondici.

Výživa, co padne na úrodnou půdu

V jednoduchosti je krása. A také síla! Potvrzuje to složení piva, které v podstatě obsahuje čtyři základní složky – slad, chmel, droždí a vodu. Díky těmto ingrediencím je bohaté na bílkoviny a vitaminy skupiny B, což jsou živiny, jež mohou z nekvalitní, lámavé a vysušené hřívy udělat hotový skvost, na který bude radost pohledět. Nelze se tedy divit, že je tento alkoholický nápoj oblíbený mezi celebritami, stylisty i příznivci alternativních postupů. Zkusíte ho i vy?

Máslo na hlavě? Ne, raději pivo!

„Když si vlasy umyjete pivem, nebudou vám růst rychleji. Ovšem jeho výživný profil je učiní zdravější a lesklejší,“ domnívá se kadeřnice z amerického New Yorku Jasmine Anna Galazka. „Také pomůže vyvážit produkci mazu a odstraní pozůstatky používaných kosmetických produktů z pokožky hlavy,“ dodává kadeřnice. A pozor, dočkáte se i dalších zázraků. „Tento nápoj obsahuje proteiny, funguje tedy jako proteinová léčba. Obzvláště se hodí pro jedince s řídkou kšticí, neboť jim poskytne objem a tím i vzhled plnějších vlasů,“ připouští zase americká dermatoložka Michelle Henry. Jak přesně ho použít?

Hurá, jde se oplachovat!

„Naneste pivo na kořínky i po celé délce. Nechte ho pár minut působit a poté opláchněte studenou vodou. Protože je dobré k utěsnění vlasových folikul, lze ho využít i jako kondicionér,“ doporučuje americký kadeřník Davide Marinelli. Tak plechovku či láhev do ruky a jděte na věc! Čím častěji si pivní kúru dopřejete, tím lepší a rychlejší výsledky se dostaví.

Zdroj: www.vegamour.com, www.healthline.com





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat