Prostreno.cz

Tipy na snídani s The 1:1 Diet

28.04.2023 | Tipy a triky

Snídaně je základ dne a to, že se snažíte zredukovat váhu neznamená, že to musí být nuda. S komplexním výživovým programem The 1:1 Diet (dříve znám jako Cambridge dieta), který se drží hesla ,,Spolu kila dolů“ to půjde samo. Motivací a mentory vám budou výživoví poradci komplexního programu The 1:1 Diet. Ti vám na základě vstupní konzultace a měření na bioimpendačním přístroji nastaví celý program: jídelníček na míru a pohybovou aktivitu. Jídelníček zahrnuje běžně dostupné potraviny a produkty, díky kterým je kontrola porcí ještě jednodušší.

Připravte si k snídani vejce

  • Sázená vejce na špenátu

Na oleji ve spreji orestujte velkou hrst listového špenátu a dochuťte nasekaným stroužkem česneku. Restujte až do doby, dokud listy nezískají tmavě zelenou barvu. Dejte do misky a navrch servírujte dvě pošírovaná vejce. Jako variaci můžete přidat lžíci jogurtu nebo pažitku.

Jídla, kterými lze začít den

Přidáním extra koření, špetky skořice nebo muškátového oříšku posunete vaši misku kaše o úroveň výše. Pokud jste ve vyšším Kroku programu, přidejte kousek nakrájeného banánu nebo borůvek podle rozpisu.

Tahle hustá vitamínová bomba vás dokonale zasytí až do oběda.

Připravte si drink ve stylu ledové kávy, který vás nakopne do nového dne.

 Experimentujte s ingrediencemi a vytvářejte opravdu skvělé snídaně

  • Jogurt a bobulovité ovoce

140 g řeckého jogurtu smíchejte s různými druhy ovoce. Můžou to být ostružiny, borůvky, maliny nebo jahody. Výběr ovoce konzultujte se svým poradcem. Vychutnejte si vydatnou snídani s nízkým obsahem sacharidů.

  • Míchaná vejce s uzenou rybou jako brunch

Pokud rádi vydatně snídáte na úkor oběda nebo večeře, můžete podle rozpisu zkombinovat míchaná vejce s uzenou netučnou rybou: 70 – 80 g halibuta nebo 125 g tresky. Občasná změna vám prospěje.

  • Banánové palačinky

Vezměte 2 vejce a 1 malý banán. Rozmačkejte dohromady, přidejte několik kapek vanilkové esence nebo špetku skořice, a na nepřilnavé pánvi na středním výkonu si připravte zdravé palačinky. Královskou snídani ozdobte několika kousky jahod.

Nevíte-li si rady se svým jídelníčkem vyhledejte výživového poradce programu The 1:1 Diet a dejte Spolu kila dolů ve vašem okolí.





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat