Chtějte dárek, který vás udělá krásnější

28.11.2016 | Magazín

Vánoce jsou časem dárků a dělání radosti. Vybrat ten nejvhodnější dárek, je často nelehký úkol. Každá žena dbá na péči o svou pleť, chce vypadat mladě a svěže. A právě švýcarská kosmetika Fytofontana Stem Cells s rostlinnými kmenovými buňkami a peptidy vám k tomu dopomůže.

Mimické vrásky se mohou objevovat už brzy. Souvisejí s mimikou, vznikají totiž v důsledku stahování svalů v obličeji. Nejčastěji se dělají mezi obočím, na čele, okolo očí a rtů a podél nosu. Fytofontana Stem Cells Botu působí proti mimickým vráskám, díky kombinaci účinných látek z kmenových buněk a peptidů s intenzivním účinkem proti vráskám. Peptidy mají obdobný účinek jako botulotoxinové injekce, zmírňují stahování svalů a tím snižují výskyt mimických vrásek. Používáním přípravku se mimické vrásky vyhlazují, odolnost pleti se zvyšuje a pokožka se stává pevnou, zářivou a omlazenou.

Přípravek je k dostání ve dvou variantách Fytofontana Stem Cells Botu sérum a Fytofontana Stem Cells Botu emulze, která je navíc obohacena o účinný UV faktor chránící pokožku před škodlivými vlivy UV záření. K dostání na internetu a v lékárnách za doporučenou cenu 1158 Kč, balení 30 ml.

Cenově zvýhodněné vánoční balení FS Anti-wrinkle gift set obsahuje přípravky ideální pro péči o pleť (FS Botu Serum + FS Botu Emulsion + FS Botu Intense ZDARMA), za cenu 2316 Kč. Darujte sobě nebo svým blízkým pod stromeček protivráskovou kosmetiku.

V nabídce je celkem 6 vánočních dárkových balíčků s kosmetikou Fytofontana Stem Cells, vybere si každá žena. Ať už přemýšlíte nad dárkem pro kamarádku, maminku nebo sama pro sebe, kosmetika Fytofontana Stem Cells je správná volba.

Více na www.f-stemcells.cz nebo facebook.com/kouzlo.krasy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat