Zažeňte vánoční stres domácími lázněmi!

28.11.2016 | Magazín

Žijeme v uspěchané době plné stresu, napětí a shonu. Příjemný rituál domácích lázní se zapálenou svíčkou, vonnou lázní, osvěžující sprchou, masáží, šálkem čaje či jiným hýčkáním napomůže odpoutat se od denních problémů, dosáhnout fyzické a psychické úlevy a na chvilku si zkrátka odpočinout.

Darujte svým blízkým či sobě dárkový balíček originální české kosmetiky Manufaktura, která využívá příznivých účinků tradičních českých přírodních ingrediencí – českého piva a chmelových výtažků, karlovarské vřídelní soli, vína a výtažků z révy vinné, meruněk, švestek a jiného ovoce a bylin typických pro naši krajinu. Radost udělají také atraktivní doplňky pro domácí lázně – čaje, svíčky, masážní pomůcky či porcelán. Jsou vyráběny na zakázku ve spolupráci s tradičními, kvalitními českými výrobci, které pro svou spolupráci Manufaktura vždy upřednostňuje.

Jak na domácí lázně s dárkovým balíčkem „Dobrou noc“?

  1. Vytvořte si v koupelně příjemnou atmosféru - zapalte si svíčku, pověste na dveře cedulku “Nerušit”, pusťte si klidnou hudbu, připravte si měkoučké ručníky.
  2. Dopřejte si uvolňující koupel v meduňkové soli, která z vás odplaví napětí a únavu a postará se o dokonalou relaxaci a krásný spánek.
  3. Po koupeli se zabalte do teploučkého županu a v klidu odpočívejte. Během relaxace si užijte masáž hlavy pomocí originálního drbátka, která napomáhá k úlevě od napětí a stresu, proti bolestem hlavy, podporuje růst vlasů a vzbuzuje dobrou náladu.
  4. Pro klidný a dlouhý spánek si vychutnejte originální bylinný likér z červeného vína a 7 bylinek, který napomáhá zklidnění, uvolnění od stresu a snadnému usínání.

Vyhrajte jeden ze 3 dárkových balíčků "Dobrou noc" pro malé domácí lázně!

Stačí, když odpovíte na otázku: Která bylina se v kosmetice využívá pro pro své relaxační účinky?
a) meduňka
b) kávovník

Svou odpověď spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zašlete do 23. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: LAZNE

Vyhrává každá 100., 200. a 300. správná odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat