Rozmazlete sebe či své blízké biokosmetikou Saloos

28.11.2016 | Magazín

Také jako každý rok si už v říjnu postesknete, že ten čas tak neskutečně letí a že za chvilku budou zase Vánoce? V listopadu koupíte pár drobností, ale nic se nemá přehánět – je přece ještě čas. A najednou je těsně před Vánocemi a vy pořád nevíte čím obdarovat své blízké?

Všude kolem jsou Santové, Ježíškové, elfové a svátky klidu a míru se tak jako každý rok blíží spíše k svátkům stresu. Nechte se inspirovat a dopřejte svým blízkým šetrnou a účinnou kosmetiku z přírody – aromaterapeutickou biokosmetiku Saloos.

Je vhodná i pro největší citlivky, protože je vyrobena z nejkvalitnějších přírodních surovin a biosurovin, neobsahuje minerální oleje, syntetické vonné, konzervační ani barvicí látky.

Máme pro vás tip na dárek pro maminku, sestru, kamarádku či přítelkyni, které rády vyzkouší něco jiného.

Pohlazení pro pleť

Bio Argan Revital

Regenerační obličejový olej je skvělou alternativou  pleťového krému, jde jen o to, zvyknout si na jeho jinou konzistenci Obsahuje vzácný a velmi vyhledávaný bio arganový olej, který patří mezi top suroviny používané v kosmetice. Pokožku zvláčňuje a revitalizuje, dodává jí vitalitu a pěstěný vzhled. Luxusní vůně smyslné růže, hojivé levandule a antiseptického lemon tea tree vyrovnává emoce a pozitivně ovlivňuje smysly. Používá se ráno jako podklad pod make-up, kdy stačí vklepat kapku oleje do pokožky, nebo večer jako výživná regenerační maska.

Orientační cena: 182 Kč/20 ml

Bio Karité balzám na rty

Bude pro rty přímo pohlazením. Výživný balzám s unikátním bio bambuckým máslem a extraktem z rakytníku řešetlákového, okouzlující vůní růže a exotické vanilky chrání rty před vysušením, popraskáním, vznikem oparů a ústních koutků a urychluje jejich hojení.

Orientační cena: 100 Kč

Inspiraci na další vánoční dárky hledejte na www.saloos.cz

Vyhrajte jeden z 9 dárkových balíčků přírodní certifikované biokosmetiky Saloos!

Stačí, když odpovíte na otázku: Jaká bylinka pro vás symbolizuje pohodu a relaxaci?

Svou odpověď spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zašlete do 26. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: POHODA

Vyhrává každá 50. 100., 150., 200., 250., 300., 350., 400. a 450. odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat