Lamači srdcí ze seznamky

23.01.2022 | Vztahy

Internetové seznamky jsou dnes skvělými pomocníky, pokud hledáte partnera. Ovšem mají i svá specifika. Do karet jim hraje především anonymita, za kterou se bohužel občas neskrývá nic pěkného...

Na online seznamkách potkáte spoustu různých mužů. Většina z nich na tyto stránky zavítala ze stejného důvodu jako vy – aby našli někoho, kdo s nimi bude sdílet budoucnost. Ovšem ne u všech je to tak docela pravda.

Na které typy mužů z online seznamek si dát při hledání vztahu raději pozor?

Pan dvojí tvář

Na internetu může být každý, kým chce. A to je u online seznamek docela nevýhoda. Jistě, spousta z nás si v profilu trošku někde přidá a jinde ubere, ale jsou i lidé, kteří si vytvoří úplně jinou identitu. Třeba elegantního, úspěšného manažera, který se po několika schůzkách promění v nezaměstnaného mamánka. A to je ten lepší případ. Zkrátka buďte hlavně zpočátku ostražitá a nevěřte slepě všem informacím, jež si někdo napíše do profilu.

Pan závislý na sexu

Tedy ne doslova závislý, ale zkrátka muž, který zabrousí úmyslně do seznamky, v níž ženy hledají vážné vztahy, a předstírá, že přesně to je i jeho životní touhou. Jenže není. Bere seznamku jako samoobsluhu plnou žen, jež jsou zranitelné a snadno využitelné. Bývá okouzlující, pohledný, snadno vás přesvědčí, že mezi vámi od prvního pohledu něco je. A jen co se s vámi vyspí, už o něm neuslyšíte.

Pan prázdné kapsy

Při pojmu „sňatkový podvodník“ se většině z nás vybaví filmy z 30. let, ovšem ne že by muži s tímto „koníčkem“ nepřetrvali až do dnešních dob. Jen museli trochu poupravit své pole působnosti. Tento typ je podobný prvnímu námi zmíněnému typu, tedy muži s dvojí tváří. Také on předstírá, že je někdo jiný, ale jeho úmysly jsou o něco zákeřnější – vymámit z vás peníze. Většinou už to začne na prvním rande. Po opulentní večeři zjistí, že „zapomněl peněženku“, pak se mu stane, že nemá na kartě peníze („to nechápu, já vím, že je to ně jaká chyba, je mi to tak trapné, nemohla bys zaplatit, já ti to samozřejmě vrátím“), prostě ani nevíte jak, ale peníze vám mizí z účtu.

Pan velký hráč

Nejde mu ani tak v první řade o sex (i když ani to není vyloučené), prostě ho baví být obletován, seznamovat se – a to s několika ženami najednou. K tomu je internetová seznamka ideální – pravděpodobnost, že by se oslovené ženy náhodou sešly a pověděly si, že vlastně „randí“ se stejným mužem, se blíží nule. Vše mívá pěkně pod kontrolou, má nacvičené oblíbené scénáře i výmluvy, proč ten který vámi vybraný termín nemůže být s vámi. Nejde mu o vztah, i když se tak tváří. Jen si posiluje už tak obří ego.

Pan dávno zadaný

Je úžasný, citlivý, inteligentní, skvělý v posteli, zábavný společník... Jen má takovou malou vadu – je ženatý. Rozvádět se rozhodně nehodlá, jen hledá paralelní vztah (pozor, nutně mu nemusí jít jen o sex, prostě si chce užít zamilovanost a všechno to vzrušení, které z jeho manželství po letech už dávno vyprchalo). Jenže o to je nebezpečnější – zamilujete se i vy, celým srdcem věříte, že jste našla toho pravého. A pak zjistíte, že jste nebyla nic víc než „bokovka“.

Zdroj: https://www.bolde.com/8-types-of-heartbreakers-you-encounter-in-the-dating-world/, https://www.livingly.com/20+Types+Of+Relationships+Every+Woman+Should+Have+At+Least+Once/articles/xV_nB3ki7vC/The+Heartbreaker






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat