Vlastnosti žen zvyšující u mužů jejich atraktivitu

Ženy mají své nezaměnitelné kouzlo a vlastnosti, které z nich dělají opravdu atraktivní stvoření. Každá z nás má své kouzlo osobnosti, díky kterému jsme neodolatelné. Tak na ně nezapomínejte a myslete také na to, že vše není jen o vzhledu.

Určitě se vám v životě stalo, že jste viděla opravdu pohledného fešáka s obyčejnou ženou nebo ošklivým káčátkem. Věřte nebo ne, jde jen o úhel pohledu.

Jen si vzpomeňte na to, kolikrát jste viděla krásnou ženu, ale když otevřela ústa, veškerá krása se vytratila. A co charisma oné ženy, která napohled nepatří mezi nejkrásnější? Ženské tělo zaujme, ale ženské vyzařování zhypnotizuje. Možná i právě díky následujícím vlastnostem.

Sebevědomí

Zdravé sebevědomí je na prvním místě, jde o vyváženost a nebojácnost v projevování citů. Pokud jste si vědomy toho, že se máte rády, je to vidět i navenek. Proto buďte svá a neseďte v koutě.

Ladnost pohybů

S ladností je neodmyslitelně spojen sexappeal. Neznamená to, že máte chodit s vypnutými prsy a vyšpuleným zadkem. Smysl se skrývá v jemnosti a eleganci, nikoli však přehnané. Být ženou a chovat se jako žena je někdy neodolatelné. Proto pokud se chystáte na rande, nenuťte se do jehlových podpatků, pokud se na to necítíte. Zvládnete ho oslnit i v teniskách či balerínkách. A hlavně - pokud se rande protáhne, nebudete mít ani puchýřek.

Přirozenost

Cesta k tomu být sama sebou. Co muži opravdu nemají rádi, je, když se žena snaží hrát na něco, co není, a celý večer krmí muže neuvěřitelnými historkami a ukazuje, jak je dokonalá. Přirozená krása a úsměv je to nejvzácnější, co na nás muži mohou pozorovat. Navíc pokud nejde o muže na jednu noc, časem vás stejně prokoukne. Buďte sama k sobě skromná, nemusíte ho zahltit hned na první schůzce, jde přeci o poznávání. A pokud jste opravdu v něčem výjimečná, on to časem pozná a bude vás milovat pro vaši skromnost.

Smysl pro maličkosti

Muži ocení, když je žena všímavá a vnímá detaily, které se kolem dějí. Obyčejné doteky a gesta či status pečlivé partnerky nedokáže ocenit každá.

Smysl pro humor

Nesnažte se být za každou cenu vtipná, někdy si můžete naběhnout na nepochopený vtip. Hlavně pozor na ty pomlouvačné vtípky. Některé ženy žijí totiž v domnění, že když někoho pomlouvají, je to vtipné (například svého bývalého partnera). Tyhle vtípky si nechte pro kamarádky, ale ne pro potenciálního partnera. Rozhodně nebude chtít nic sdílet s člověkem, který by si z něj mohl později dělat srandu.

Zvláštnosti

Někdy je to nedostatek, který nás v minulosti trápil, jindy něco, co ani samy nevnímáte jako něco zajímavého. A to je na tom to krásné. Uvědomit si a naučit se poznávat vlastní krásu poté, co ji na vás někdo ocení.

Inteligence

Vlastní názory, všeobecný rozhled a schopnost empatie. Dá se říci, že toto je možná strop vlastností, které by měla žena mít. V kombinaci s šarmem je to něco výjimečného. Není nic krásnějšího než krásná, sebevědomá a inteligentní žena. Takže pokud se mluví zrovna o tématu, kde si nejste jistá nebo o něm nemáte ani páru, je lepší to přiznat, než se pokoušet vmísit do debaty. Nemusíte znát přeci všechno, a hlavně pokud řeknete totální blbinu, budete akorát pro smích. Naslouchejte a zapojte se, až si budete jistá nebo se změní téma hovoru.

Zdroj: https://www.thetalko.com/these-20-things-make-women-more-attractive-to-men-according-to-science/, https://bestlifeonline.com/things-women-do-men-find-sexy/






Celkem 7 komentářů

Danča
23.09.2021
Přitažlivý se cítí každý. Záleží jak to vnímá hlavně okolí.
14.09.2021

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat