Jistým kompromisům je do vztahu vstup zakázán

29.09.2023 | Vztahy

Z každé strany slýcháváme, jak je ve vztahu důležitý kompromis, ale co když tomu tak není? I kompromis má totiž své hranice. Máme pro vás pár situací kde na kompromis opravdu není místo ani mezi partnery.

Z čeho byste nikdy neměli ve vztahu slevit?

Sebeúcta

Setrvávat ve vztahu s někým, jehož životní role je snaha o to, abyste se neustále cítili méněcenní a na dně, je velká chyba. Partneři se mají podporovat a dodávat si sílu. Pokud se tak necítíte, je na čase zařadit zpátečku. Protože sebeúcta a kompromis nejdou dohromady!

Osobní názory/víra

Pohled na svět mohou mít partneři rozdílný, a přesto se mohou skvěle doplňovat a podporovat. Ovšem pokud vás partner/partnerka nutí, abyste se vzdali svých přesvědčení, víry, názorů ve prospěch těch jeho, není to právě základ šťastného vztahu.

Rodina

Je až s podivem, jak často se jeden z partnerů snaží toho druhého izolovat od jeho vlastní rodiny. A to je velká chyba! I když žijete s někým jiným, neznamená to, že stále nejste synem či dcerou (bratrem, sestrou apod.). A rodinná pouta jsou důležitá neustále. Nenechejte se od své rodiny odstřihnout!

Přátelství

Ostatně to, co jsme napsali o rodině, platí i o blízkých přátelích. Jsou a byli důležitou součástí vašeho života, pomáhají se vám s ním v těžkých chvílích poprat. A proto je důležité si je udržet!

Zdroj: názor autora- celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat