Klasické poslední hádky před rozchodem

14.09.2021 | Vztahy

Hádky jsou u vás v poslední době na denním pořádku? Už ani nevíte kdy jste naposledy měli klidný večer? Je na čase zpozornit, hádky jsou předzvěstí konce! Jak poznáte, že se nejedná jen o přeháňku, ale že jste mezi sebou rozpoutali silnou bouři?

Schválně, v kolik hádkách či obviněních se poznáte!

„Vždyť už spolu vlastně nespíme!“

Sex je důvodem k hádkám (a ano, i rozchodům) u spousty párů. Je až s podivem, jak moc neshody v sexu podceňujeme, až se najednou stanou rozbuškou pro vážné spory. Řešte otázku podoby či četnosti milování hned v počátcích potíží!

„Největší chyba byla, že jsme si spolu vůbec začali!“

Pokud už nahlas vyřknete takovou či podobnou větu, je každému jasné, že jste na počátku konce. Tedy pokud na svém vztahu (či jeho zbytcích) rychle nezapracujete.

„Ty nikdy nic neděláš!“

Spory o to, kolik toho každý z partnerů dělá okolo domácnosti, jsou staré jako lidstvo samo. Tak už bychom se je měli naučit řešit, co říkáte? Bez hádek a slz…

„Proč vždycky od každé hádky utečeš?“

Jestliže jeden z partnerů pokládá takovouto (či podobnou) otázku, naznačuje tím, že druhý z páru se schovává před řešením problémů, odmítá konflikt (který je čas od času nevyhnutelný v každém vtahu). A to je bohužel cesta do pekel.

„Já už na tohle opravdu nemám.“

Hádka z naprosté rezignace sice nebývá nejohnivější či nejhlasitější, ale o to je nebezpečnější. Rezignovat na vše, včetně hádek, je posledním stadiem každého vztahu.

Zdroj: https://www.nathancobb.com/couple-conflict.html, https://www.thehealthy.com/family/relationships/arguments-that-end-relationships/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat