Komentáře k článku

Hana 01.06.2017

A když vás ex opustí po 20ti letech s nejlepší kamarádkou? Když rozbijí partu kamarádů. kteří nevědí kudy a kam? Když se vám ta nej kamarádka směje, kdykoliv ji potkáte? Kam se jít vybrečet?

Ladis Hana 01.06.2017

Tak tohle jsem taky zažil přesně taková fakta. U bývalky jsem byl posměchem jak mě totálně před kamarády zesměšnovala a zhazovala. Už to bylo k nevydržení. Nezbývalo mi než se vytratit tak jsem se odstěhoval 100km od bývalého domova. Našel jsem si novou lásku a jsem nadmíru štastný a spokojený.

Marry Hana 01.06.2017

Nejlepší je někam odjet. Úplně na chvíli zmizet. Zaměstnat hlavu a tělo. Pak se jednoho rána vzbudíte a zjistíte, že jste vlastně rádi, že to takhle dopadlo. Chce to čas a odstup.

Marry Hana 01.06.2017

Nejlepší je někam odjet. Úplně na chvíli zmizet. Zaměstnat hlavu a tělo. Pak se jednoho rána vzbudíte a zjistíte, že jste vlastně rádi, že to takhle dopadlo. Chce to čas a odstup.

nea 01.06.2017

Říká se, že čas zahojí všechny rány i ty osudové. Někdy to ale trvá hodně dlouho.

Regerová Simona nea 01.06.2017

Někdy i čas je krátký.

Ladis 01.06.2017

Rozchod s milovanou osobou sice bolí, neustále ji máte v hlavě myslíte na to co jste udělali špatně že to takhle dopadlo, skončilo. Ale není třeba se moc trápit a být stoho smutný. Chce to jen čas a pokusit se najít novou lásku a na vše špatné zapomenout. Život jde dál a rozchody k životu patří.

Kopretina Ladis 01.06.2017

Co jste udělali špatně? Milovali jste věřili jste a rozmazlovali v domění,že jste milováni. A nakonec zjistíte,že jste jenon prostředek a nástroj k uskutečnění plánů svého protějšku. Žena by za trochu všimnutí udělala cokoli a to je špatně. Ale to už jsme my ženy. A když potom žena chce taky svůj prostor je zle. Tomu říkám využívání a zneužívání. A jak z toho ven? Nevšímat si urážek, výčitek Zavázat si bolavé srdíčko a být samostatná, aby se to už nikdy neopakovalo.Hlavu vzhůru!

glady 01.06.2017

*1**1**1*

lucka 01.06.2017

čas opravdu rány zhojí...ale na začátku jsem tomu nevěřila

Anička 01.06.2017

Mám za sebou těžký rozchod a snažím se začít novou etapu svého života. Stále ho neskutečně miluji, ale jeho alkoholismus jsem již nezvládala. Snažím se být statečná , buduji nový domov ,jsem obklopena přáteli, ale mívám i večery, které propláču. Vím, že to chce čas a proto musím být trpělivá.

michala 01.06.2017

jo, jo, kdyby tak šlo "ten čas, který vše zhojí" zaspat, jako medvěd. Asi by to pak šlo vše líp. Po 40ti letech soužití zjistit, že někdo, komu jsem věřila vedle mě "sní a myslí" na jinou, sdílí s ní vše, co by měl sdílet se mnou a já jsem jen "vybavení domácnosti" to bolí. tak Vám budu věřit, že časem to bude lepší a třeba je ještě někde někdo, kdo tu jednou bude pro mě a se mnou. Bylo by to fajn.

konatovka 01.06.2017

Jsem moc ráda, že mě žádný rozpad v životě nepotkal.:-O

kamila76 01.06.2017

Mně pomáhá vypsat se z toho.

Renča 01.06.2017

Zlomené srdce ....neexistuje snad nic horšího, neexistuje větší ponížení, když člověk, kterého milujete, si za Vašimi zády začíná budovat nový vztah a vy si toho ani nevšimnete.....jak je člověk v lásce slepý a když to ten druhý dělá dobře může to trvat několik měsíců než to vyjde na povrch. Odborníci tvrdí, že každý 3 muž je nevěrný, kde tedy hledat lásku, která vydrží ?? Já ho milovala jako nikdy nikoho , věřila mu, dýchala bych pro něho a nebylo to nic platné.....držím všem zde přítomným ať to vše zvládnou !

raději bez jména = no name 01.06.2017

Jo, jo, po skoro 40 letech žití s jedním chlapem,kdy jsem si myslela, že má jenom mně, že nepoznání, že je spokojený jsem zjistila, že si to dva roky jednou za týden den na 3 - 4 hodiny rozdával v pracovní době - jako " přesčas s dvacítku a když to na něho prasklo, tak všechno spaluje na mně, že jsem byla málo vášnivá(bývalí jsme spolu 4krát týdně snad 30 let a pak 3krát týdně 6 let), což by přestalo bavit snad každou ženskou,být neustále "navržená.Pak najednou skoro nic a když už něco bylo, tak mu moc nestál...a já tele myslela, že už zestárnul a že už nemůže, tak jsem do něho nevrtala...A on zatím tohle... Nejhorší je, že to hned ukončil a chce zpátky co měl, nechce odejít, ani se rozvést,ale mně se dotykově hnusí.Takže teď se v tom už 2 roky plácáme,občas po sobě ječíme, občas jsme v klidu, na luxusní dovolené jezdíme,finanční problémy nemáme a je to taková naše domácí reality show chybí jenom kamery a všichni by měli o zábavu postaráno.Co s tím dál nevím.Jenom se mně dotkne, dostávám"osypky". Dospělé, samostatné děcka máme a ty nic neví.Ach jo.Když jsem zjistila, tak jsem blila,prořvala noci i dny, on z toho byl taky mimo, že jsem to dozvěděla a že ho najednou vidím úplně jinak, že je to pro mě úplně cizí člověk...Oba po stránce vzhledové vypadáme velmi dobře.Lyžujeme,sportujeme...ale manžel jero mě najednou úplně někdo cizí.Jinak umí vařit,přát,uklízí si po sobě,no prostě parádní chlap, ale já nevím co s ním po sexuální stránce a on si uvědomuje chybu a dělá všechno možné,ať je to jako dřív a já neumím....Byl to můj první chlap a úplně mně stačil, nikdy jsem nepotřebovala poznávat druhé.Takhle dopadne všechny!!!!!!Neváhejte se a žádnému chlapovi nevěřte!!!!Každý žádné!!!!Láska neexistuje!!!!Aspoň ne tak dlouho!!!U mně ale ano.Měla jsem jenom ho a věřila jsem,VĚŘILA,VĚŘILA.TEĎ TO BOLÍ,BOLÍ,BOLÍ.MLADÉ ŽENSKÉ JSOU JEN OBYČEJNÉ KU...,ale život jim to oplatí.

no name raději bez jména = no name 01.06.2017

Mám tam pár chyb - na tabletu si to občas píše jak chce.Takže nevdávejte se, stejně vás každý chlap podvede!!!!! A můžete být jakkoliv sexy,pracovitá a já nevím co ještě.Podvede,podvede.

x raději bez jména = no name 02.06.2017

podvaděl tě celou dobu a teď se to provalilo

No name x 02.06.2017

Taky si to myslím a co teď?ˇJenomže, jdyž už to tedˇvím, tak to pro něho není takové dobrodružství,v práci žádné přesčasy nedělá a je jenom se mnou. Nic nepodniká beze mne.CHtěl si jenom užívat, ale ne zakládat novou rodinu - na to je asi velký zbabělec, protože máme supr děcka i vnuky. PO STRÁNCE SEXUÁLNÍ UŽ PRO MNE NENÍ VŮBEC PŘITAŽLIVÝ, BYTˇ BY VYPADAL SEBELÍP A PENĚZ MĚL PLNO, COŽ U NÁS TAKÉ NENÍ PROBLÉM, JENŽE ROZVODEM BY NA NĚHO VŠECHNO PRASKLO - A TO BY ON NEZVLÁDAL PSYCHICKY,NA JEHO RODINĚ MU ZÁLEŽÍ A JE S NÍ RÁD, TO VÍM JISTĚ A MLADÁ BY HO POSTUPNĚ STEJNĚ "OJEBÁ...."Tak blbý zas není...Myslím si, že už to dělat nebude, ale já vím, že už k němu nikdy nebudu cítit, to, co jsem cítila, ani k žádnému jinemu chlapovi, protože všichni jsou v tomto stejní a z toho je mi smutno, to jemi líto. Měl u mě všechno, co potřeboval a jenom byl "rozežraný", ale to asi všichni chlapi a pousta ženských.Potřebují zažívat dobrodružství a ubližují.Kdyby aspoň uměl odejít,rozvést se a žít s tou mladou, ale na to nemá odvahu. Zbabělec jeden.A když to udělám já, tak ublížím celé rodině. Vnuci ho milují, mají jen jrdnoho dědečka a syn s dcerpou se vněm také vidí. Už je to dva roky, největší bolest odezněla a ze mne je citová mrtvola. Ale stávají se horší věci.A to jsme kolikrát sbalily 6kg příruční zavazadlo a třeba 5 měsíců brouzdali po Indonésii, Malajsii.A on tam jezdil s kurv... v hlavě. Takhle se přetvařovat. Co jste to za lidi?Proč už neumíte - někteří - odejít a jenom chcete nové mrdací zážitky?

Tulikraska 01.06.2017

Ja do nej byla taky totalne zamilovana, motylci v brise, proste muz mych snu bez ktereho jsem nechtela udelat ani krok a temer pro nej dychala.. Po dvou letech vztahu jsem zjistila, ze mu jeho dospela dcera posila nahe fotky a videa, na kterych mu dela striptyz. Vyhodila jsem ho z bytu, ale bolest zustava. Nevim, zda po necem takovem, dokazu jeste nekdy nekomu verit :(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat