Staňte se neodolatelnou královnou flirtu

28.09.2021 | Vztahy

Flirtování je jedna z nejzábavnějších věcí, které nám začátky vztahů poskytují. Flirt patří i do dlouhodobých vztahů! Že vám nic moc neříká? Nebojte, flirtování se dá i naučit!

Jak flirtovat, abyste na první pohled zaujali nebo potěšili partnera/partnerku? Tyhle maličkosti jsou klíčem k úspěchu!

Široký úsměv

Ne nadarmo se říká, že nejkrásnější je na lidské tváři úsměv. Navíc je také velmi přitažlivý! Tak této „zbraně“ pořádně využijte. Úsměv prolomí ledy, zlepší náladu vám i vašemu protějšku… Byla by škoda se ho vzdávat!

Zábava na prvním místě

Flirtování si má užít nejen osoba, jejímž směrem úsměvy a spol. vysíláte, ale především vy sami. Nesnažte se vymýšlet složité scénáře a za každou cenu znít velmi duchaplně. Prostě se bavte! Upřímně řečeno, veselý člověk s dobrou náladou je o něco přitažlivější než někdo, kdo sice cituje klasiky v každé druhé větě, ale působí, že je mu celá situace spíše nepříjemná.

Z očí do očí

Oční kontakt je při flirtu velmi důležitý. Vyjadřujeme jím zájem i zalíbení, navíc při něm vzniká krásný, jakoby elektrizující okamžik. Znáte to – hluboké pohledy jsou často začátkem pořádné jiskry! A o tu při flirtu také jde, no ne?

Trocha blízkosti

Flirtovat s někým přes celou místnost, to jde chvilku. Ale co pak? Jednoduše se zvedněte a přibližte se. Doslova. I tím ostatně vyjádříte potenciálnímu objektu zájmu, že vám padl do oka. Nemusíte se nutně druhého dotýkat (některým lidem to může být i nepříjemné), ale fyzická blízkost je skvělý prostředek flirtu.

Jemný dotek

Pokud někoho vidíte poprvé, nejspíš se po něm hned nebudete sápat (i když pokud panuje shoda na obou stranách, není důvod se doteků bát). Ale ve vztahu jsou jemné, naoko nevinné doteky skvělým prostředkem flirtu! Nemusejí mít sexuální podtext (ale mohou), ale rozhodně splní účel. Prohloubí vzájemnou blízkost a kouzlo okamžiku.

Jedno ucho

Pokud vám během flirtování připadne pasivnější role, tedy toho, kdo naslouchá, využijte ji! Ona totiž vůbec není k zahození! Jen musíte opravdu naslouchat tomu, co váš protějšek říká, a dávat najevo svůj zájem. Občas samozřejmě zareagujte nějakou poznámkou. Zkrátka ukažte svůj zájem!

Malé velké komplimenty

Líbí se vám, jaké má váš protějšek na sobě šaty? Brýle? Nebo třeba účes? Tak si to nenechávejte pro sebe! Na lichotky jsou sice odborníci především pánové (a nám ženám dělají moc dobře), ale věřte, že zabírají i opačně. Také muž moc rád uslyší, že se vám na něm něco líbí!

Zdroj: https://www.scienceofpeople.com/how-to-flirt/, https://www.mantelligence.com/flirty-texts-for-her/






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat