Zamilovat se do zadaného muže je až příliš snadné

28.03.2023 | Vztahy

Jedna z nejbolestivějších věcí, kterou v životě může zažít? Milovat někoho, kdo naplno neopětuje vaše city! Říkáte si, že právě proto si nikdy nezačnete se ženatým mužem? Člověk míní, život mění. I vy do něčeho takového můžete spadnout! Jak moc je to snadné?

I když víte, že není správné zamilovat do ženatého muže, prostě si nějak nemůžete pomoct. Washington Post publikoval článek, v němž uvádí, že počet mužů, kteří praktikují „záležitosti mimo domov“, se pohybuje v rozmezí mezi 25 a 72 % mužské populace. Jak a proč se něco takového stane? Seznam příčin a důvodů je delší, než si dokážete představit!

Ženatí muži se domnívají, že jsou žádoucí

Je přirozeně lidské, že všichni chtějí to, co nemají. Ženatí muži proto v ženách vyvolávají jisté atraktivní pocity.  Dá se říct, že snubní prsten tak při seznamování patří mezi výhodu, nikoli překážku. A čím více si říkáte, že je takový vztah nevhodný, tím víc vás láká. Je to tak?

Společná práce rozvíjí vztah

Sympatický ženáč u vás v práci? Možná spolu trávíte víc času, než on se svojí ženou. Pakliže je váš typ – a on se k vám navíc chová mile, je překročení hranice na spadnutí. Statistiky totiž dokazují, že mnoho románků vzniká právě v zaměstnání, neboť lidé se při pracovním vypětí sbližují fyzicky i emocionálně.

Na vině je osamělost

Pokud vás tíží samota, můžete být vnímaví k jakékoli pozornosti, která k vám přichází, i když je jakkoli nepřípustná. Je ve vašem okolí atraktivní chlapík, který vám věnuje pozornost? Pravděpodobně si s ním začnete, i když vám na druhé schůzce přizná, že má manželku. Ve skutečnosti jen málokterá žena odolá svodům, pokud na to muž jde přes přátelství a podporu. Proto se ptejte sami sebe, zda něco takového skutečně chcete.

Toužíte si užívat

Možná opravdu vědomě chcete začít si s někým, kdo nosí snubní prsten. Možná doopravdy vidíte ty výhody. Žádné praní, žehlení, péče o děti. Jen zábava, kdy se vám to oběma bude hodit. I tohle je pro mnohé motivace ke svedení ženatého muže.

„Třeba já si to nemůžu vynachválit. Sex je báječný a tajný. Nikdo z nás nic neplánuje a já rozhodně nechci, aby můj ženatý milenec odcházel od rodiny,“ anonymně vypráví šestatřicetiletá žena, která prý výčitkami netrpí. „Nevěřím, že by mi něco podobného žádná žena nikdy neudělala. Naopak. V čistotu vztahů už dávno nevěřím a život by se měl prožívat se vším všudy,“ krčí rameny. A jak právě ona do takového vztahu „spadla“? Snadno, jak jinak.

„Sbalil mně na firemním večírku. Byli jsme na večeři, kde mi narovinu přiznal, že má rodinu. Mně to nevadilo, vázat se nechci. Spíme spolu už přes dva roky a funguje to,“ dodává Anonymka.

Zdroj: názor autora, dotázané osoby







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat