Ženské zlozvyky vyvolávající u mužů šílenství

13.03.2021 | Vztahy

Zvednuté prkénko, drobky na stole, špinavé ponožky po domě. To jsou všechno zlozvyky, které se většinou týkají mužů. Jakými zlozvyky ale doháníme k šílenství muže my ženy?

Rýpání

„Ten kapesník tu na někoho čeká?“ „Ty staré ponožky si budeš na sebe brát taky zítra?“ Pokud si nedokážete odpustit rýpání do svého partnera dokonce i několikrát denně, věřte, že ho to spolehlivě vytáčí. Jasně, že to nemyslíte špatně a mnoho takových vět je vyřčeno s nadsázkou, ale muži takovéto typicky ženské výroky nebaví ani trochu. Na druhou stranu, kdyby po sobě uměli muži pořádně uklízet, nemusely bychom do nich rýpat.

Nekonečné hovory s kamarádkou

Ať už je to délka telefonátu, videohovor nebo osobní návštěva, muže naše dlouhé rozpravování ani trochu nebaví. Obzvlášť, když se tak děje každý den. Mnoho mužů dokonce tvrdí, že když svou drahou polovičku slyší mluvit s kamarádkou, jako by se z ní stala najednou úplně jiná žena, než jakou znají. Pomluvy, drby atd. Mnoho mužů dokonce uvedlo, že se partnerčin hlas při takovém mluvení s kamarádkou posouvá o několik oktáv výše a mění se v nepříjemné pištění.

Sbírání drobečků

Opět jde o vyloženě ženskou záležitost. Jdete na záchod a po cestě z podlahy seberete v průměru deset neviditelných drobků. Když se z toalety vracíte, rukou smetete drobky ze stolu. A když si pak jdete do lednice pro pití, ty shozené drobky sesbíráte. Chlapi drobky nesbírají, protože je nevidí. A to ani ty dosahující velikosti meteoritu.

Neustálá nespokojenost

Nejsem moc tlustá?“, „Líbím se ti vůbec?“ Taky jste posedlá svým tělem, ale v tom negativním slova smyslu? Stále se hlídáte, prohlížíte v zrcadle a ptáte se svého partnera podobnými větami? Spousta mužů je přímo alergická na to, jak si jejich partnerky neustále stěžují na svůj vzhled. Silnější pohlaví se shoduje také na tom, že čím se frekvence tohoto stěžování zvyšuje, tím jsou ženy otravnější.

Urovnávání

Obraz mírně nakřivo, váza na stole stojí moc vlevo, stůl je o deset centimetrů posunutý. Ženský radar to okamžitě odhalí a ona okamžitě vystřelí a za každou cenu musí chyby napravit. Muž, který tou dobou ženu sleduje, jen nečinně přihlíží, jelikož absolutně nechápe, co se děje.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat