Na vztah s o generaci starším partnerem je třeba se dobře připravit

14.07.2023 | Vztahy

Co vás napadne při pohledu na líbajícího se staršího pána s mladou slečnou? Bohatý milenec a mladá zlatokopka. Jenže co když je v tom něco víc? Jsou i jiné důvody, proč jim to může klapat. Je však třeba se zamyslet nad budoucností.

Jiná úroveň

Někdy je porozumění mezi dvěma generacemi snazší, než mezi vrstevníky. Zejména mladší, inteligentní ženy oceňují charakter starších mužů spíše, než těch mladších. Imponuje jim jejich vstřícnost, šarmantnost a slušné vystupování. Na rozdíl od mladších ročníků se skutečně zajímají o pocity svých poloviček a umějí naslouchat. Není divu, že mladší ženy vyhledávají vyzrálé muže, kteří se k nim umějí chovat s úctou.

Více zkušeností

Další výhodou, kterou partnerky starších mužů uvádějí, jsou zkušenosti. Starší muži jsou pochopitelně vzdělanější, než mladší generace a inteligentní muže mají ženy rády. Cítí po jejich boku větší pocit jistoty, ať už životní nebo finanční.  Tito muži jsou vyspělí a už vědí, co od života chtějí. Svým partnerkám pak mnohdy ukážou nový a správný směr, a to je rovněž skvělé.

Jednou přijde stáří

V období, kdy je ženě kolem pětadvaceti a jejímu příteli o dvacet, třicet let více, je vše ve zdánlivém pořádku. Jenže jednoho dne oba budou starší a v momentě, kdy žena teprve přejde do období středního věku, její muž bude téměř na sklonku života. To je jedna z věcí, kterou si lidé na počátcích vztahu příliš nepřipouští.

Mění se časy i lidé

Postupem času se mění také koníčky, většinou v závislosti na schopnosti je vykonávat. Z padesátiletého aktivního sportovce totiž za dvacet let nemusí být ten samý partner, který s vámi bude do dvou do rána hopsat na tanečním parketu nebo chodit dvakrát týdně do fitka.

Netýká se to ale pouze fyzické kondice. Také povaha se s věkem mění a nakonec můžete zjistit, že ten veselý, sympatický a charismatický muž, do kterého jste se zamilovala, je najednou zapšklý pedant.

Ovšem změny osobností nejsou výsadou pouze starších mužů. Záruku kvalitního a naplňujícího vztahu samozřejmě nemáte ani v případě, že navážete vztah s vrstevníkem. Důležité je dát na svůj osobní pocit. Neřešit, co si myslí jiní a jít si za tím, co chcete.

Zdroj: názor autora






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat