Tohle chlapi nikdy nepochopí... 7 důvodů, proč nad námi muži kroutí hlavou

16.05.2012 | Vztahy

Poté, co byl americký herec Joe Manganiello kvůli roli striptéra donucen nějaký čas nosit tanga, svěřil se médiím, že naprosto nechápe, jak si je mohou ženy oblékat dobrovolně. Nad jakými dalšími ženskými „specialitami“ zůstává mužům rozum stát?

Takovou otázku položil časopis Cosmopolitan mužům ze serveru ModernMan.com. A jaké jsou výsledky?

Muži prý například nechápou, jak mohou ženy…

… nosit v kabelce „rezervní“ boty.

Ačkoli nám pánové naprosto schvalují nošení botiček na vysokém podpatku, už jim údajně příliš nedochází, proč si vyjdeme i ve střevíčkách, v nichž po deseti minutách úpíme bolestí a musíme kvůli nim v kabelce nosit pohodlné boty, do kterých se v případě nouze můžeme přezout.

… nosit tak obří kabelky.

Co podle mužů asi tak můžeme nosit v kabelce? Peněženku, mobil, klíče, doklady, maximálně rtěnku. Takže pak naprosto nechápou, jak to, že naše kabelky často připomínají lodní kufr. Možná by občas nebylo od věci před nimi obsah kabelky vysypat…

… nosit tanga.

Ačkoli považují tanga za sexy, rozhodně nepochopí (tak jako zmíněný americký herec), že jsme schopny si něco takového obléci. Je v tom trošku rozpor – sice se jim líbí představa sexy zadečku v tangách, ale kroutí hlavou nad tím, že je nosíme. Typické…

… jeden den si na někoho stěžovat a druhý den být zase nejlepší kamarádky.

Muži chápou přátelství trochu jinak než ženy, a proto prý dost dobře nerozumějí tomu, že jsme schopny na kamarádku nadávat, a o několik minut později si s ní padnout do náruče.

… líčit se i kvůli vynášení odpadků.

Věc, která je zcela mimo mužské chápání, je podle ModernMan.com i skutečnost, že se v podstatě na každou, byť sebekratší výpravu ven nalíčíme. I kdybychom si jen přepudrovaly nos, je to podle nich zcela zbytečný úkon a ztráta času.

… stokrát změnit ráno oblečení.

Naše ranní či večerní etudy, při nichž zkoušíme donekonečna nejrůznější oblečení, než se konečně pro jedno rozhodneme, přivádí většinu mužů k zuřivosti. Zkrátka nejsou s to pochopit, proč prostě nevyrazíme v tom prvním, co si na sebe oblékneme, když v tom vypadáme stejně dobře, jako v tom, co si oblečeme o dvacet minut později.

… vytrhávat si obočí.

Ačkoli prý muži oceňují, že se snažíme zbavit se případného brežněvovského obočí, nejde jim do hlavy, jak můžeme dobrovolně podstupovat takovou bolest. No, vězte, milí pánové, že vytrhávání obočí je v porovnání s jinými ryze ženskými bolestmi procházka růžovým sadem…
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Chléb s avokádem

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat