Jak se znovu zamilovat

Už je to delší dobu, co jste se do sebe zamilovali? Všechno je krásné, ale chybí vám ten pocit motýlků v břiše a rozzářených očí, kdykoli se uvidíte? Pak pro vás máme pár tipů, jak se znovu zamilovat.

Není krásnějšího pocitu než čerstvá zamilovanost. Celý svět se zdá být jako z cukrové vaty. Bohužel pocit jako na obláčku netrvá věčně… Ale s několika malými triky se můžete znovu cítit jako právě zamilovaní. A i jemu rozzáříte oči.

Rozesmějte ho

Není nic přitažlivějšího než společný humor. Protože když se partner směje stejným věcem jako vy, je všechno jednodušší. Vytrhněte ho ze všedního dne vtipnou historkou, nebo mu pošlete vtipnou zprávu nebo obrázek.

Usínejte v jeho náručí

Sotva najdete něco hezčího, než usínat v náručí milované osoby. Tento nepopsatelný pocit souznění vám nikdo nemůže vzít. A nelíbí se to jen ženám, i muži si to užívají, možná proto, že v nich probouzí ochranitelský instinkt.

Překvapte ho

Nemusíte hned kupovat cestu do Las Vegas, z maličkostí se těší muži stejně jako ženy. Miluje croissanty od pekaře za rohem? Tak ho překvapte čerstvými k snídani.

Buďte spolu celý den v posteli

Perfektní neděle: celý den strávit v pyžamu v posteli, koukat na filmy a na jídlo si objednat třeba pizzu. A to všechno spolu. Ukažte mu, jaká dokážete být bez make upu a vysokých podpatků. Nic nekřičí „miluji tě“ víc, než den strávený v těsné blízkosti a pohodě.

Dejte mu možnost stýskat si po vás

Ačkoli není nic hezčího než mladá láska, není na škodu si dát občas přestávku. Zajděte si na jógu, nebo si udělejte holčičí víkend. Někdy poznáte, jak moc se navzájem milujete, teprve až když se nějaký čas nevidíte. A váš partner se na váš návrat určitě bude těšit.

Mějte společná dobrodružství

Společná ochutnávka whiskey nebo cyklovýlet? Nebo proč si nezajet někam na víkend? Čím více spolu zažijete, tím pevnější bude vaše pouto. Zkuste svému milému něco navrhnout, a nemusí to hned být romantický wellness víkend.

Vycházejte s jeho přáteli

Pokud jste ve vztahu, je nutné, abyste vycházela s přítelovými kamarády, stejně tak aby se on nevyhýbal vašim kamarádkám. Buďte proto otevření novým lidem, zorganizujte třeba společné grilování a ukažte, že máte zájem na tom dobře si s jeho kamarády rozumět.

Milujte se

Ačkoli to může znít velmi banálně, sex je a zůstane důležitou součástí každého vztahu. Podle studií se muži domnívají, že ohledně sexu si na své moc nepřijdou. Přesvědčte je o opaku! Uvidíte, že ten váš bude nadšený.






Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Krůtí prsa s houbami

(9 hlasů)

Vepřové kotlety s hruškami

(4 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:49
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:25

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat