Vyrýsovaným mužský tělům zazvonil umíráček

30.09.2022 | Vztahy

Řada mužů denně potí krev v posilovně, aby měla tělo, jaké ukázal Zac Efron ve filmu Pobřežní hlídka. Jenže i tento herec se teď ukazuje v jiné verzi své tělesné schránky. Má sice stále svaly, ale už nedrží přísnou dietu, takže se obalilo malou vrstvou tuku. V angličtině se pak takové image přezdívá tělo taťuldy. Zac dobře ví, proč už se tolik netrápí. Ženy totiž přitahuje právě „tělo taťuldy“ mnohem víc než vyrýsovaný anatomický atlas.

Dříve svalovec, dnes taťka od rodiny

A to jednoduše proto, že takový muž vysílá příznivé signály. Pečuji o sebe, cvičím, jsem zdravý, silný a fit, ale nejsem narcis posedlý svou vizáží, netrápím se dietami a občas si dopřeju kus tučnějšího žvance a pivo. To je pro ženy uklidňují a přitažlivé. Jednak se cítí vedle takového muže sebevědoměji, ale také nemusejí mít obavy, že muž bude nad každým jídlem počítat kalorie. Takže je to pohodlnější pro život, i když stále zdravý životní styl.

Čtyři z pěti žen tvrdí, že svalnaté tělo lehce obalené tukem je znamením muže, který je sebevědomý ve svém těle. Tvrdí to společnost Planet Fitness na základě průzkumu (1).

Vzhled není všechno, co by měl pravý muž skrývat uvnitř a jaká znamení jsou předzvěstí šťastného vztahu (2)?

Je zábavný

Pokud umí rozesmát on vás a ještě lépe i vy jeho, je to skutečně veliké plus. Není nic horšího, než když je jeden z partnerů suchar bez smyslu pro humor. Pokud spolu máte o zábavu postaráno, jste na dobré cestě.

Je spolehlivý

Pokud víte, že váš partner splní vše, co slíbí, respektuje vás, drží slovo a je zodpovědný, můžete mu naplno důvěřovat a to je základním kamenem každého fungujícího vztahu.

Je štědrý

Nemusí vám kupovat šperky s diamanty, ale když vás pozve na večeři nebo vám koupí něco pěkného na sebe, co byste si vy sama koupit nemohla, rozhodně to svědčí o tom, že vás miluje. I takové drobnosti, kdy vám u pumpy koupí čokoládu, abyste mohla večer mlsat u televize, se počítají.

Podrží vás

Ať už jde o nové zaměstnání, rodinnou oslavu nebo hádku s kamarádkou, vždy vás podrží. Bude vás podporovat, poradí vám, promluví si s vámi nebo pomůže naplánovat či zařídit vše potřebné. A i když něco nevyjde, zůstane s vámi a bude vás utěšovat. Taková je jedna z vlastností „toho pravého“.

Máte stejné plány

Pokud oba toužíte postavit si dům, mít deset dětí a stádo ovcí nebo naopak ani jeden z vás po dětech netouží a raději byste procestovali svět, prostě pokud jste oba na jedné vlně, je veliká pravděpodobnost, že vám to bude klapat celý život. I přes drobné životní změny byste měli mít obdobné cíle.

Milujete jeho nedostatky a on ty vaše

Jeho jizva na čele vám přijde sexy a on zas miluje vaše faldíky? Vždycky když se snaží něco kutit, klepne se do prstu kladívkem a vám to připadá roztomilé, kdežto on zase s úsměvem omluví připálenou večeři? Pak je všechno tak, jak má být.

Zdroj: (1) www.planetfitnessnewcastle.com.au/unhealthy-reason-men-go-gym/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5826310/






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat