Buďte ve vztahu zdravě sebevědomou partnerkou

Pro mnohé muže má žena jejich snů především jednu zásadní vlastnost – sebevědomí! Není divu, protože z toho nakonec může získat nejen partner sám, ale i celý vztah. Nebo ne?

Se zdravým sebevědomím se určitě žije mnohem lépe! Ale jak si udržet sebevědomí i ve vztahu? Podle následujících pravidel to určitě zvládnete. Jaké jsou tedy sebevědomé ženy?

Jsou věrné

Protože sebevědomé ženy nepotřebují od nikoho (ani od vlastního muže!) svolení k čemukoli, tak je žádný románek ani neláká. Pokud jim ve vztahu něco chybí, řeknou to na rovinu, místo toho, aby si nedostatky kompenzovaly jinde.

Svého partnera nechtějí měnit

Je srovnaná sama se sebou. I když má i slabé stránky a ačkoli ví, že není perfektní. A podle stejným metrem jako u sebe měří i svému partnerovi. Nemusí být perfektní, aby ho milovala. Stačí, když bude svůj a autentický.

Chrání si svoji nezávislost

Kráčí stále svojí cestou, i když jsou ve vztahu. Zůstávají nezávislé, se svými vlastními pocity, přáteli, koníčky i cíli. Partner je sice jejich doprovod na cestě, pro kterého občas udělají kompromis nebo trochu pozmění cestu k cíli, ale při tom si brání svoji nezávislost a nezradí svoje hodnoty a sny.

Jsou citlivé

Jako sebevědomá žena jste pozorná, soucitná a empatická. Vystupujete nanejvýš vyrovnaně, klidně a citlivě ke všem lidem ve svém okolí – k partnerovi ale především.

Stanoví a akceptují hranice

Nestrpí žádné nedodržování pravidel a překračování stanovených hranic. A stejně tak mají pochopení pro vymezené hranice svého partnera.

Jsou dobré posluchačky

Nejsou neustále zaměstnané jen samy sebou a svými problémy. Proto mají volné kapacity na to, aby se mohly zajímat o svého partnera. Navíc vidí v životech a zkušenostech druhých inspiraci, která je může obohatit.

Mluví o problémech otevřeně

Neočekávají, že jejich partner umí číst myšlenky. Nemají strach mluvit o problémech nebo neshodách – je to totiž ten nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak je vyřešit.

Vzájemný respekt

Respektují svého partnera a vyžadují to stejné od něj. Pokud s nimi partner jedná bez respektu, je pravděpodobně v takovém vztahu nejistý sám sebou – a může si být jistý, že brzy už to řešit nebude muset…

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat