Hra s čísly pro výběr svatebního termínu v dalším roce

Jestli nás rok 2020 něco naučil, tak především to, že budoucnost je opravdu nepředvídatelná. A ať už jste letos museli svatbu zrušit, nebo ji úmyslně plánujete až na rok příští, máme pro vás prognózu na nejoblíbenější datum. Tak si ho zarezervujte!

Sice ještě nemůžeme s jistotou říct, jak budou vypadat svatby v příštím roce, protože coronavirus má naše životy stále pevně v rukou a nikdo zatím netuší, jaká opatření a omezení budou v roce 2021 ještě zapotřebí. Ale že by to byl rok úplně bez svateb, tomu asi nikdo nevěří… A tak (možná i z přebytku volného času) dali svatební experti hlavy dohromady a vydali prognózu, jaké datum by mohlo být pro nadcházející rok u svatebčanů obzvlášť oblíbené.

Nejoblíbenější měsíc

Už po několik let si prvenství v oblíbenosti drží měsíc červen a jen v těsném závěsu (vloni to bylo s rozdílem 2000 sňatků, o rok dříve jen o pouhých 79) je za ním měsíc srpen. V roce 2019 se v tomto letním měsíci například nechalo oddat necelých 11 tisíc párů, stejně jako rok předtím. A není divu! Obecně lze totiž říct, že červen patří mezi jeden z nejkrásnějších měsíců, kdy je už příjemně teplo, ale ještě nehrozí tropické teploty, kdy by tekl svatebčanům po tvářích pot… Nejpopulárnějším dnem bývá již tradičně sobota – ideální den, protože většina lidí má v tento den volno. Ale výraznou roli ve výběru dne hrají i konkrétní data.

Jaké jsou krásné termíny pro rok 2021

Pokud budeme vycházet z dosud oblíbených termínů, pak se pro příští rok nabízí, že jako ty svatebně nejvytíženější budou všechny 21. dny každého měsíce. Protože 21.06.21 příští rok nepřipadá na sobotu, mohl by se do popředí dostat měsíc srpen, který tuto variantu nabídnout může. Pak by jedním z nejoblíbenějších termínů mohl být 21.08.21. Analogicky k tomu se nabízí další termíny – nedělní - 21.02.21, 21.03.21, 21.11.21, nebo páteční – 21.05.2021.  






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Kuličky z kuřecího masa

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:27
60 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:34
24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat