Od těchto mužů dejte raději ruce pryč

Hledáte právě nového životního partnera? Pak neztrácejte čas s následujícími typy mužů.

Hledání vhodného partnera může být pěkně namáhavé. Pokud vám nepřeběhne přes cestu v obchodě nebo v kanceláři, musíte nejdříve najít kandidáta, kterého můžete otestovat. Ale i když by se mohlo zdát, že výběr je obrovský, je těžké oddělit zrno od plev. S následujícími typy proto vůbec neztrácejte čas.

Ublížený

Tenhle muž v minulosti zažil něco ošklivého. To sice mnoho z nás, ale u něj je podstatné to, že se přesto ještě nepřenesl. A tak vám nikdy nebude doopravdy věřit. Dostat ho z vlny hořkosti je téměř nemožné, a především to není vaše úloha. Štěstí s tímhle mužem rozhodně nehledejte.

Typická věta: „Vy ženy jste všechny stejné.“

Velké dítě

Život s nedospělým mužem je velmi náročný, protože neustále odmítá převzít odpovědnost za svoje jednání i za svůj život. Pokud si s takovým mužem něco začnete, dostanete dva v jednom – muže a dítě. Ale chcete to? Budete po něm uklízet, pamatovat si jeho termíny a připomínat mu, co má zařídit. V první fázi to možná může vypadat roztomile, ale dlouhodobě to váš vztah zabije.

Typická věta: „Připomeň mi ráno ten termín u doktora.“ 

Nechce se vázat

Je úspěšný v zaměstnání, vybudoval si dobrý životní standard a ví, co chce. Problém je, že to nejste bezpodmínečně i vy. Dlouhodobě se vázat na nějakou ženu je pro něj nepohodlné, proto se snaží vyhnout se tomu, aby byl k nějaké „povinován“. Slovo manželství ve slovníku nemá. Tomuto muži se ženy líbí, ale pouze jen jako krátké dobrodružství.

Typická věta: „Já ti zavolám.“

Zamilovaný do sebe

Tenhle muž chce jen jediné – aby ho obdivovalo okolí, a hlavně ženy. Miluje sám sebe víc, než kteroukoliv ženu, a hledá si proto jen takovou, která mu bude moci poskytnout každodenní obdiv, který potřebuje pro svoje ego. A to dokážou jen ženy s nízkým sebevědomím, které se nechají manipulovat.

Typická věta začíná zásadně slovem „já“.

Hráč

S tímhle mužem vám hrozí nebezpečí, že kvůli němu úplně ztratíte hlavu. Je to totiž dokonalý mistr proměn – je šarmantní, výmluvný, pozorný a v rozdávání komplimentů naprostý profík. Ale jen do té doby, než vás dostane do postele. Pak ukáže svoji druhou stranu – bude nespolehlivý, už se neozve a dost neomaleně vám dá najevo, že už zájem o vás ztratil. Bohužel si ale už získal vaše srdce.

Typická věta: „Momentálně žádný vztah nehledám.“

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat