Nevědomé vedlejší příznaky nevěrného partnera

Lze poznat, jestli vás partner podvádí? Tuhle otázku už si bezpochyby položilo mnoho z nás. Existují nějaké „vedlejší příznaky“ nevěry, kterými se partner nevědomky prozradí?

„Je mi manžel nevěrný?“ „Má někoho nového?“ „Dá se nějak poznat, že má manžel nějakou aférku?“ Už jste si někdy takové otázky položily? Pak si zasloužíte upřímnou lítost. Ve skutečnosti totiž většina z nás byla v životě alespoň jednou podvedená. A podle statistik i hodně z nás ví, jaké to je na druhé straně – tedy na straně podvádějícího. A možná byste přísahaly, že by nikdy nikdo nepoznal, že jste partnerovi nevěrná. Není to otázka „chytrosti“, ale proto, že víte, jakými chybami byste se snadno prozradila. A když se hra otočí a najednou sama řešíte, zda jste pro partnera stále ta jediná, stačí se zamyslet nad jeho chováním.

Nápadná pozornost

To samozřejmě platí, pokud nejste zrovna v akutní fázi zamilovanosti. Podezřelé je, když je najednou sladký jako koťátko, směje se vašim vtipům a sex je lepší, než kdy býval.

Telefon

Kdo je zamilovaný, píše zprávy. To jistě znáte. Ale teď to nejste vy, komu zprávy chodí. Takže je dost zvláštní, když partner každou chvíli kouká do telefonu a usmívá se. Zároveň mizí v koupelně stále častěji a zůstává tam mnohem déle. A velmi zajímavé je také to, že jeho nový kamarád volá najednou hodně často. Petr na telefonu vypadá totiž lépe než Petra.

Otázky místo odpovědí

„Proč jsi poslední dobou tak dlouho v práci?“ „Proč se ptáš? Ty mě snad špehuješ?“ Kdo se prostě cítí zahnaný do kouta, reaguje často agresivně. A útok je vždy nejlepší obrana.

Cizí vlasy

Podceňovaný, ale spolehlivý důkaz – vlasy milenky na oblečení. Takže pokud jste bruneta a na saku najdete dlouhý blonďatý vlas, je něco špatně. Možná také voní cizím parfémem. Nebo sexem.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat