Ideální žena v představách muže

O tom, jak má vypadat perfektní žena, diskutují muži mezi sebou často. Svá přání by ale veřejně nikdy nepřiznali. Takže je jako tajemství posíláme dál.

Muži si u žen přejí ledacos. Aby dobře vypadaly, je často na předních příčkách seznamu přání. Ale existují i další věci, které v mužích ve vztahu vyvolávají štěstí.

Žena s vlastní osobností

V každém vztahu se partneři po nějakém čase začnou podobat jeden druhému. Co vypadá jako vztah v harmonickém souznění, také tak být může. Ale zároveň vzniká nebezpečí, že najednou ani jeden z nich nebude samostatná osobnost, ale vždy budou vystupovat a jednat jen jako pár. A pak už nezbyde nic, o čem by partner nevěděl a hrozí, že zavládne nuda. Takže ženy, které si zachovají svůj okruh přátel, nebojí se podnikat věci i samy a zůstávají samostatné individuum, jsou pro muže opravdu zajímavé.

Sebevědomá žena

Jakmile jsou spolu lidé ve vztahu déle, přestává být občas vzhled prioritou. Jeden druhému důvěřují a sílu čerpají ze vzájemné blízkosti. Zní to nádherně a plné lásky, ale není to atraktivní. Pokud jeden musí tomu druhému připomínat, aby na sebe více dbal a něco pro sebe udělal, je to pro něj velmi vyčerpávající. Navíc je to znamením chybějícího respektu, když jeden nechce pro druhého vypadat dobře.

Žena s vlastními sny a cíli

Co má člověk v plánu s vlastním životem a jakých cílů chce dosáhnout, je velmi zásadní bod. Samozřejmě si muži přejí ženu, která je na cestě k nim podpoří. Ale pozor! Ani žena by na své cíle neměla zapomínat. Žena, která se jen stará o muže a vzdává se všeho, jenom aby muž mohl dosáhnout svého úspěchu, může být pohodlné. Ale není to sexy! Nejlepší je, když se sny a cíle muže i ženy protínají.

Žena připravená pracovat na vztahu

Pokud má vztah trvat dlouhodobě, je (spolu)práce důležitá. A muži chtějí takové ženy, které jsou schopné takovou práci investovat a ukázat pochopení, pokud bude potřeba občas přeskočit nějaký kamínek nebo kámen. Samozřejmě to neznamená, aby všechno dělala žena sama, ale aby táhla s mužem za stejný konec provazu.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat