Na co jste se chtěla zeptat svého ex-přítele

Jasně, váš vztah už skončil a zpátky se vracet rozhodně nechcete. Ale přesto je pár věcí, na které byste se svého ex-přítele ráda zeptala, kdybyste mohla…

Každý vztah zanechává stopy, ať už byl dlouhý nebo krátký. Trávili jste spolu čas, měli jste se rádi, sdíleli společné zážitky, někdy pizzu a možná i byt. A teď je konec. Ne že byste se chtěla vrátit (ani za deset velbloudů), ale pár věcí vám možná v hlavě ještě uvízlo.

Otázky, co vás pálí

Je jedno, co ke svému ex cítíte, je zkrátka pár otázek, které vás možná pálí. Které byste mu ráda položila, a hlavně na které byste neuvěřitelně ráda znala odpověď. Protože teď už by vám konečně mohl říct pravdu. A jaké by to byly?

Miloval jsi mě?

Asi první, která by napadla každou z nás, je, jestli nás opravdu miloval. Ano, sice to několikrát řekl, ale byla to pravda? A kdy vlastně poznal, že tedy nejsem a nebudu ženou na celý život?

Podvedl jsi mě někdy?

Další otázka, která pálí. Zvlášť když chvíli po rozchodu už zase randí. Že by náhoda? A chceme opravdu vědět, jestli nás člověk, kterému mu jsme důvěřovali, podváděl? Neublížil nám snad už dost?

Co jsi na mě miloval?

Na začátku vztahu je toho tolik, co jeden na druhém miluje! I ty maličkosti, které by mohly někomu vadit, zamilovaný považuje za roztomilé. Ale které nakonec zůstaly milé dlouhodobě? A nebyly ty to stejné, které mu nakonec začaly vadit?

Co jsi si pomyslel, když jsi mě poprvé uviděl?

Pokud jste spolu nestrávili jen opravdu krátký čas, na tuhle otázku možná odpověď znáte. Ale ta bolestnější bude asi na otázku, co si myslel, když vás viděl naposledy.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat