Když se do vás zamiluje váš kamarád

28.02.2023 | Vztahy

Láska hory přenáší, často se skrývá (dokonce i léta) a má ráda drama – i mezi přáteli. Nemáte, čistě náhodou, ve svém okolí nějakého kamaráda, který se v poslední době chová divně? Možná, že se do vás zamiloval! Čtěte mezi řádky. Takhle poznáte člověka, který je všechno, jen ne laxní vůči vaší osobě!

Názory na přátelství mezi mužem a ženou se dost liší. Někdo říká, že vztah, takový ten ryzí, tedy bez vedlejších zájmů, mezi prapůvodní obyvatelkou Venuše a zrozencem Marsu skutečně existuje, ti další něčemu takovému nevěří. Domnívají se, že minimálně jeden ze smíšeného přátelského páru vždy dřív či později zatouží po tom druhém, protože jinak by to snad bylo proti přírodě.

Ať si o tom myslíte cokoli, možná se s mužem, o kterém se domníváte, že jeho city jsou čisté a kamarádské, stýkáte. Máte jistotu, že po vás „nevyjede“? Hranice mezi přátelstvím a něčím větším je tenká a ten, ve kterém se něco odehrává, se může prozradit. Jakým způsobem?

Najednou vyznává řitní alpinismus

Ve většině případů s vámi souhlasí, příliš neoponuje, spíš se chová tak, že mu nedělá problém skákat vám šipky tam, kam slunce nesvítí. Jakoby se chtěl zavděčit a netoužil po konfliktu. Byl už dřív takový, nebo se jedná o nějakou „novou módu“?

Začal žárlit

Tváří se zvláštně, když vás vidí v družném rozhovoru s prodavačem v obchodě, nebo se stávajícím partnerem. V soukromí vám řekne, že jste se nemusela tolik usmívat/být přátelská/otevřená/komunikativní, protože ten dotyčný se mu z nějakého důvodu nelíbil. Byl tlustý, tenký, nemastný, neslaný… Však on už si žárlivec, kterému nejste jedno, vždycky nějaký důvod najde!

Chce s vámi trávit více a více času

Ozývá se častěji než kdy dřív, vymýšlí záminky, proč byste spolu měli trávit volná odpoledne, volá vám i v méně vhodnou denní dobu (kupříkladu večer nebo ráno po probuzení) a celkově vám přijde nějak komunikativnější a popřípadě i milejší. Náhoda?

Stala se z něj pečovatelka na plný úvazek

„Jedla jsi něco? Neměla bys v práci trávit tolik času! Přijdeš mi unavená, vysaď trochu. Jo a v poslední době jsi nějak zhubla! Je všechno v pořádku?“ Člověk, který se zamilovává, o vás projevuje větší zájem. Má pečovatelské sklony, chrání vás v dobrém i ve zlém, nápadně si všímá vašich návyků i duševního rozpoložení. Aby ne, když jste středobodem jeho světa. 

Přijde vám nesvůj

Dřív jste spolu pohodově klábosili dlouhé hodiny, ale teď se cosi změnilo. Když se na kamaráda podíváte, klopí oči, odvrací zrak, sedá si naproti vám, místo toho, aby se k vám přiblížil, rychle stáhne ruku, jakmile se srazí s tou vaší. V takových případech si je přítel vědomý toho, že se v něm probouzí vlahé city, nicméně jelikož neví, zda to máte stejně, nechce se prozradit.

Předvádí se

Nikdy vám nepřišel jako nějaký mačo, který si brání své teritorium před nezvanými návštěvníky. Nyní se však trochu předvádí. Do práce vám pošle květiny (prý jen tak pro radost), na váš profil vloží pár vtipných videí a připojí k tomu komentář, že něco podobného jste kdysi dávno taky spolu zažili. „Vzpomínáš?“ Veřejně si značkuje území a dává najevo, že tady konkurenci pšenka nepokvete. Proč asi?

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat