Většina žen je dokola nevěrná se stejnou osobou

Vážení pánové, pozor! Podle výsledků ankety ve svých představách většina žen fantazíruje o tom, že podvádí svého muže s naprosto určitou osobou. Takže si při dalším grilování se sousedy všímejte především tohohle týpka.

Při anketě (1) jednoho seznamovacího portálu se zjistilo, že 62 procent žen sní o nevěře s přesně definovanou osobou – se sousedem. A až tolik nepravděpodobné, že by se to nemohlo stát, to zase není.

Nevěra v podání žen

31 procent žen dokonce uvedlo, že svého milého se sousedem už podvedlo. Pro 62 procent to byl jen sex na jednu noc, u 14 procent trvala tajná aférka několik týdnů a 6 procent si k sousedovi více než rok nechodilo jenom půjčit cukr (1).

O čem sní muži

Ještě předtím, než by muži mohli začít moralizovat – i oni mají tendence podobného směru. Až 71 procent dotázaných přiznalo, že ve svých erotických fantaziích sní o té sexy dívce z vedlejšího domu. A to se dohromady ankety zúčastnilo 8 000 účastníků. Podle jiné ankety by ženy měly naopak zpozornět, pokud muž řekne, že si jde zasportovat. 34 procent to totiž využívá jako výmluvu, aby mohlo odjet ke své milence (1).

Zdroj: (1) www.ghheadlines.com/agency/pulse/20170603/44705074/62-of-women-fantasize-about-cheating-with-this-person






Celkem 1 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat