Chraňte se před negativními energetickými upíry

Hněv, stres a špatná nálada – až příliš často se necháme nakazit naším okolím. Nejvyšší čas vytvořit si ochranný štít.

Známe je všichni – rýpalové, vzteklouni a mrzouti, které každý den potkáváme. Problém je, že se negativní energií, kterou vysílají, necháme strhnout. Ale s tím je potřeba skončit. Naučte se obranné strategie, díky kterým si na vás špatná nálada nepřijde!

Za své pocity zodpovídáte jenom vy

Je jedno, jak moc si ostatní stěžují, za vaši špatnou náladu nemohou. Protože jen vy sami rozhodujete o tom, jestli se necháte nakazit. Často je právě toto nejúčinnější první pomoc.

Potlačte svoji potřebu pomáhat

Kromě toho je důležité mít na paměti, že i když budete velmi empatičtí a budete chtít být druhým nablízku, nemůžete tady být pro všechny! Nejste odpovědní za druhé! Naučte se proto krok za krokem nepřivlastňovat si pocity druhých.

Do života zvěte jen vyvolené

Lidé, kteří se na vašem životě smějí podílet, by měli být tací, kteří jsou vám opravdu blízcí. Definujte si proto, kdo patří do vašeho „kruhu důvěry“ a tím by měl mít i přístup k vašim pocitům. Samozřejmě nemusíte být k ostatním jako ledová královna a ani seznam v kruhu důvěry není neměnný. Občas je jen dobré vědět, před jakými pocity raději zavřít dveře.

Věnujte se jiným věcem

Kolegyně si stěžuje na práci a řidič autobusu šíří blbou náladu – nejvyšší čas použít stopku a myšlenky převést lepším směrem. Radujte se ze sluníčka, dobré kávy nebo setkání s přáteli.

Vysílejte pozitivní energii

Jak se říká „útok je nejlepší obrana“. Pokud tedy někdo ve vašem okolí šíří špatnou náladu, otočte kopí osudu a mluvte jen o samých pozitivních věcech. A kdoví, třeba se okolí nakazí vaší pozitivní energií.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat