Alex Rodriguez dostal definitivní stopku od Jennifer Lopez

Oprášit vztah po 19 letech? Proč ne, třeba to napodruhé konečně vyjde. Zatímco Jennifer Lopez už pár týdnů zásobuje Bena Afflecka zamilovanými úsměvy, její bývalý snoubenec humor pomalu ztrácí…

Že stará láska nerezaví? Ano, zní to možná jako klišé, ale něco na tom vážně bude. Nová senzace ve světě celebrit, kterou je obnovený vztah nestárnoucí popové divy Jennifer Lopez a herce Bena Afflecka, to jen potvrzuje! Co tomuto romantickému návratu předcházelo a jak dlouho bývalý snoubenec zpěvačky čekal na zázrak?

První pokus nevyšel

Psal se rok 2002, kdy držitelka mnohých hudebních ocenění začala randit s hlavním představitelem snímku Armageddon. Ten jí brzy požádal o ruku, ovšem ke sňatku nedošlo. Zasnoubení se oficiálně zrušilo jen několik dní před plánovanou svatbou, v lednu roku 2004 přišel definitivní rozchod. Podle některých spekulací byla za odlukou hercova záliba v alkoholu i časté návštěvy striptýzových klubů a kasin.

Zpěvačka se ještě tentýž rok tajně vdala za kolegu Marca Anthonyho, se kterým má dvě děti. Ani Ben Affleck netruchlil dlouho, protože si o rok později vzal úspěšnou herečku Jennifer Garner. Obě manželství ale ztroskotala. To hercovo navíc ze stejného důvodu, který kdysi vadil i J-Lo, tedy nadměrné pití a hraní hazardních her.

Zlato, teď znovu a lépe!

Zatímco Affleck absolvoval několik odvykacích kúr, Lopez dál pracovala na své kariéře. Zalíbení našla v bývalém hráči baseballu, obchodníkovi a filantropovi, s nímž ve svém stylu poměrně rychle oznámila zásnuby. Dle klasického scénáře vztah ale začal skřípat, a to nejvíce ve chvíli, kdy měla veselka už jasné obrysy. V polovině března letošního roku se objevila zpráva, že Alex Rodriguez a Jennifer Lopez už netvoří pár. A pak se stalo něco, co opravdu nikdo nečekal.

Titulní stránky médií zaplavily fotografie, na kterých Ben Affleck objímá svou staronovou lásku. Oprášily se tedy nejen city, ale i humorná přezdívka dvojice – Bennifer, která fungovala už před 19 lety. Tenhle VIP comeback sklidil vlny příznivých ovací i srdcervoucích gratulací. Jediné blahopřání, které chybí, je od Alexe Rodrigueze.

Zazvonil zvonec a pohádky je konec

„Alex tenhle románek sleduje od začátku. I když dlouho respektoval soukromí své bývalé snoubenky, ve skrytu duše pořád doufal, že se dají zase dohromady. Teprve se začíná vyrovnávat s tím, že je definitivně po všem. Snaží se teď soustředit na sebe a svou budoucnost,“ uvedl nejmenovaný zdroj, který má k oběma účastníkům hodně blízko, a to při rozhovoru pro zpravodajský magazín E! News.

Zdroje: elle.com, wikipedia.org, theguardian.com






Celkem 4 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat