Skutečně zamilovaný muž nikdy neudělá tyto věci

05.09.2023 | Vztahy

Má vás skutečně rád, nebo je to jenom póza pro ostatní? Nedejte na slova, ale spíš činy. Existují totiž věci, kterých se muž, za předpokladu, že k vám chová hluboké city, nikdy nedopustí.

Fenylethylamin (PEA), tedy hormon zamilovanosti, jež se v mozku vylučuje, když se člověk zamiluje, dělá s tělem i psychikou divy. Najednou nepotřebujete jíst ani spát, dožadujete se kontaktu s objektem svého zájmu, klidně si osladíte polévku a osolíte kávu. Všechny vaše buňky touží po mazlení a svět je tak krásný. Bohužel, účinek tohoto hormonu netrvá věčně.

Tak, jak náhle přichází, tak i odchází. Většinou se to děje po 12 měsících vztahu. Právě o této krátké lhůtě vědci tvrdí, že patří k těm nejkrásnějším a nejbláznivějším. Pak už partnerství stojí spíš na vzájemné důvěře a úctě, nikoli nevyzpytatelné chemii a sexuálních pudech. Buď jak buď, muži lásku prožívají stejně jako ženy. A když už potkají někoho, kdo jim jejich srdce „vezme“, nejsou schopni vykonávat určité věci. Které?

Nezesměšní

Jistě, že se můžete pošťuchovat a škádlit, ale všechno má svoje meze. Není vtipné, když vás partner před ostatními ztrapní natolik, až se vám nahrnou slzy do očí. Muž, kterému na váš záleží, se o vaše pocity stará, tudíž nedopustí, abyste trpěla nízkou sebeúctou a zbytečně se podceňovala.

Neotáčí se zády

Láska hory přenáší, ale to zodpovědnost, pokora a vzájemné sympatie taky. Žena, o kterou muž stojí, nemusí čelit tomu, že by o partnera a jeho pozornost bojovala. Sám se k ní vrací a pečuje o ni. Taky nemá zájem, aby se ve společnosti jiných cítila nějak ohroženě. 

Podporuje

Neznevažuje vaše plány, a byť jsou jakkoli šílené, je vaším spojencem. Úspěch přeje, nezávidí, nežárlí, ba naopak je pyšný, že vedle sebe má ženu takovou, jakou má.

Neuhodí

Fyzické násilí do funkčního vztahu nepatří, ale to zamilovaný gentleman moc dobře ví. Nikdo mu nemusí říkat, že by v očích své vyvolené klesnul příliš hluboko, kdyby svoji pěst agresivně spojil s tváří nebo jinou částí partnerčina těla.

Neokrade

Krádež je krádež. Peníze zůstávají v peněžence, o svoje věci se bát nemusíte, což platí i u vlastní důstojnosti. Jejím smyslem je ochrana před ponížením. Toho se zaláskovaný muž nikdy nedopustí.

Neseparuje

Pokud je do vás celý pryč, uvědomuje si, že vaše rodina a přátelé, tedy lidi, jež milujete, hrají ve vašem životě dost důležitou roli. Pouto k nim a spojení nemíní přetrhávat. Závěr? Výhra v loterii!

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat