Signály toho, že máte po svém boku toho pravého

20.11.2021 | Vztahy

Dejte si pozor na manipulaci, podsouvání názorů, egoismus nebo hanění jeho bývalé přítelkyně. Všichni se tolik soustředí na negativní signály, které muži vysílají, když s někým randí, že někdy přehlížejí ty pozitivní. Nenechte si ujít toho pravého, takhle vám dává najevo, že se k vám hodí!

Možná toužíte se konečně usadit. Možná, že po rozvodu přišel ten správný čas najít si nového partnera, který bude oporou nejen vám, ale i vašim dětem. Která dobrá znamení zvěstují, že ten, kdo se třeba ze začátku chová trochu neohrabaně, může dostat druhou šanci? Tohle jsou znaky dobrého charakteru!

Zajímá se a hlavně mluví

Vinou nervozity se nápadník nemusí rozpovídat hned na seznamovací schůzce, ale ta druhá už plyne přirozeněji. Muž je upřímný, na nic si nehraje, komunikuje s vámi a zajímá se o váš život. Chce se toho o vás dozvědět co možná nejvíc. Když hovoříte, poslouchá, neskáče do řeči a nesnaží se vás přehlušit či utlouct svými osobními argumenty. V překladu to znamená, že při problémech a neshodách najdete společnou řeč!

Je pozorný

Všimne si, když vám z kabelky vypadne balení papírových kapesníků, sám od sebe se nabídne, že zavolá taxi, nemá problém doprovodit vás na zastávku. Je galantní a pozorný, záleží mu na vašem pohodlí. Tohle je ten správný, nesobecký parťák.

Nepomlouvá a nesnaží se zbavit viny

„Moje bývalá nestála za nic. Neuklízela, nevařila, v posteli to taky nebyl žádnej šlágr. Vlastně jsem rád, že jsem se jí zbavil!“ Pokud je dotyčný srovnaný s minulostí, zpytuje své svědomí a uvědomuje si nejen chyby protistrany, ale i ty svoje. Vnímá, že vina je někde uprostřed a předchozí rozchod měl nějaký důvod. Vůči ex již necítí zášť, nepomlouvá ji a přiznává, že on i ona mohli ledacos udělat jinak a lépe. Pokud ale z muže naopak cítíte hořkost a hněv, přenáší si toxické zavazadlo z minulosti do budoucnosti, navíc nepřijímá fakt, že se díky bývalým vztahům posunul dál. Na další partnerství není připravený!

Respektuje vás

Nestaví vás před hotovou věc („takže v pátek v pět, v sobotu totiž nemůžu“), snaží se s vámi na všem domluvit a respektuje vaše časové i rodičovské možnosti. Je totiž přizpůsobivý, navrhuje, nerozkazuje. Taky dobrá zpráva…

Nechává vás být tím, kým jste

Nemá potřebu někoho vychovávat, moralizovat a ani si ho přizpůsobovat k obrazu svému. Bere vás takovou, jaká jste. Neuslyšíte od něj, že byste měla vynadat číšníkovi za neprofesionální přístup, nebo že se v jeho přítomnosti netváříte „dostatečně šťastně“. Potenciální budoucí partner je trpělivý a chápavý, navíc má radost, když jste spolu. Co na tom, že nesladil košili s kalhotami, tenhle chlapík má jiné, lepší kvality!

Zdroj: Názor autora, birdie.com, psychologytoday.com






Celkem 7 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat