Sebevědomé ženy to mají jinak

Nejsme zrovna stydlivé, ale trochu více sebevědomí nikdy neublíží. Pokud to cítíte stejně, máme pro vás několik triků sebevědomých žen, které to dělají jinak.

Zvládnete promluvit na cizího člověka? Šla byste sama do kavárny nebo baru? Projdete se v plavkách sama kolem veřejného bazénu? Pokud vám na takové věci chybí sebevědomí, pak pro vás máme několik triků, jak si ho trochu přifouknout.

Netoužíte po životě druhých

Jana má krásnější nohy, Kristýna vydělává víc, Anna tančí tak okouzlujícím způsobem a Elena si vzala muže, který by se spíš hodil k vám. No a co? Sebevědomé ženy se nemusí neustále porovnávat s ostatními. Vědí, že by svůj nikdy s nikým nevyměnili.

Nemusí vás všichni milovat

Pokud se snažíte potěšit všechny, skončíte jen jako kopie všech kolem sebe. Lepší je nechat to být a zůstat sám sebou.

Znáte svoje místo

Sebevědomé ženy se nediví, že jsou přesně tam, kde jsou. Zaujímají místo, které si zaslouží. To se pozná už z řeči těla: sebevědomí lidé obvykle gestikulují tak velkoryse, že je lepší držet se půl metru od nich. Koneckonců, prostor patří jim, ne?

Rovná záda a hlava vzhůru

Správné držení těla není jen o postoji. Sebevědomí lidé stojí sice vzpřímeně, ale nehrbí se ani v diskusích. A to i v případě, že druhý má jiný názor.

Nejste chameleoni

Zatímco lidé s nízkým sebevědomím neustále zkoumají situaci a přizpůsobují, jsou ti sebevědomí sami sebou v každé situaci. Pokud to nevyhovuje ostatním, je to jejich problém.

Nezdůrazňujete, jak jste skvělí

Takže včera na kávě s Markem Vašutem, potom na mega párty. Bylo to šílené, všichni vás celý večer zvali na drink, protože jste vypadali fakt úžasně. . . Chudák žena! Protože ženy, které jsou opravdu sebevědomé, o tom nemluví.

Neobviňujete se za porážky nebo vady

Po dovolené pár kilo moc? Neměli jste dnes čas na make-up? Sebevědomé ženy se s porážkami a nedostatky umí vyrovnat. Koneckonců, patří k vám jako všechny vaše dobré stránky.

Zdroj: názory autora - celý článek






Celkem 2 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat