Projevy nešťastného partnera

Žijete s partnerem v harmonickém svazku? A co když je váš partner ve vztahu nešťastný? Pokud to chcete zjistit, tohle chování to může naznačovat.

Myslíte si, že žijete ve šťastném vztahu. Jste si jistí? Není vždy snadné vidět, že váš partner je skutečně nespokojený nebo nešťastný. Pokud máte oba potíže s otevřenou komunikací, určité chování vašeho partnera by vás možná mohlo upozornit. V každém případě není nikdy pozdě otevřeně hovořit o problémech.

Negativní komunikace

Když chcete se svým partnerem mluvit, reaguje obvykle odmítavě, sarkasticky nebo negativně? Takové chování naznačuje, že se partner cítí v depresi, nejistý a přehlížený, nebo vlastně o žádnou komunikaci nemá zájem. Mimochodem sarkasmus obvykle naznačuje skrytou kritiku. Může to znamenat, že váš partner je nespokojený, ale zdráhá se to říct nahlas.

Spolubydlící místo partnerů

Vy a váš partner se nikdy nehádáte. Recept na zdravý vztah, že? Špatně! Protože to znamená, že ve skutečnosti nežijete spolu, ale koexistujete vedle sebe. Pokud vám partner připomíná spíše spolubydlícího, postrádáte ve vztahu komunikaci, konverzaci a intimitu, může to znamenat nešťastný vztah.

Povrchní konverzace

Jakmile jste v koloběhu každodenního života, točí se vaše konverzace přesně kolem toho – kdo vynese odpadky, kdo uloží děti do postele, kdo uvaří večeři... Kdy jste naposledy mluvili o svých cílech, snech, nadějích a nejhlubších touhách? Pokud je vaše konverzace více povrchní než intimní, mohlo by to znamenat nespokojenost ve vašem vztahu.

Nedostatečná fyzická blízkost

Především ve shonu každodenního života se fyzická blízkost a intimita rychle vytratí. Ty jsou klíčovou součástí zdravého a šťastného vztahu. Takže když se stanou výmluvy jako únava a stres pravidlem, pak takové chování může naznačovat, že váš partner prochází emočním odcizením.

Stále stejné hádky

I když je zdravá míra hádek pro vztah dobrá, hádat se vždy o to stejné určité množství svárů pro vztah dobré, hádky na stejné téma mohou znamenat přesný opak. Za opakující se diskusí se skrývá spousta frustrace. Mnohem lepší je mluvit o skutečném jádru problému, místo toho, abychom hlasitě ventilovali nahromaděnou frustraci.

Žádná ochota pro kompromisy

Když dva lidé vstoupí do vzájemného vztahu, znamená to velký potenciál pro konflikt. Alespoň do té doby, než bude někdo ochoten odchýlit se od svého zažitého pohledu a dělat kompromisy. Pokud váš partner není ochoten dělat kompromisy, může to znamenat, že do vztahu neinvestuje tolik jako vy.

Hledá podporu jinde

Zdravý a šťastný vztah se vyznačuje tím, že se můžete vždy spolehnout na svého partnera – a on na vás. Pokud se věci zhorší a váš partner se raději svěřuje své rodině nebo přátelům, mohlo by to znamenat nedostatek důvěry a emocionální blízkosti.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Slaninové brambory

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat