Stud při zahajování konverzací zaženou osvědčené věty

29.07.2022 | Vztahy

Léto nahrává seznamování, flirtu a milostným dobrodružstvím. Dělá vám problém zahajování konverzací? Naučte se dvě, tři osvědčené fráze a už nikdy nebudete muset řešit, jak se s novými lidmi sblížit!

Zaujal vás jeho pohled. Nebo postava. Chcete-li se k tomu sympatickému muži víc přiblížit, postačí vám k tomu tyhle věty, které připravují půdu pro rozhovor.

„Bavíš se?“

Tato otázka je přátelská a nenásilná a díky odpovědi, kterou dotyční vysloví, ihned poznáte, jak se cítí. Zda šťastně, nebo naopak frustrovaně. To vám dodá náboje pro další hovor.

„Neznáme se odněkud?“

Je úplně jedno, jestli toho člověk vidíte poprvé, podruhé nebo potřetí. Pokuste se v něm vyvolat pocit, že nejste tak úplně neznámá osoba, to prolomí ledy. Jakmile si přestanete být cizí, můžete v konverzaci pokračovat dál.

„Chystáš se někam na dovolenou?“

Dovolená je výborným námětem hovoru, ať už daná osoba plánuje výlet za hranice státu, nebo hodlá zůstat doma a navštívit přátele. O těch se vám pravděpodobně ihned zmíní.

„Co bys dělal, kdybys vyhrál v loterii?“

Tato otázka vám pomůže pochopit naděje a sny vašeho možná potencionálního kamaráda nebo přítele. Můžete například zjistit, že by se rád podíval na Bali, koupil si dům nebo firmu. Uděláte si tak obrázek o tom, po čem touží.

Jak jsi strávil den?

Nahlédnete do mužova soukromí a podryjte, jak se vyrovnává se stresem a energetickou hladinou. Všimněte si tónu hlasu, který použije, a hned se zmiňte, že si můžete společně zvednout náladu.

„Máš nějaké oblíbené jídlo, které tě vrací do dětství?“

Každý má své oblíbené jídlo, které ho ve vzpomínkách vrací k maminkám a babičkám. Zeptejte se na něj, je to skvělý způsob, jak zjistit něco o rodinných vazbách a dětství vašeho objektu zájmu.

„Máš nějaké domácí mazlíčky?“

Lidé s domácími mazlíčky o nich rádi mluví, o tom není pobych. Zjištění, zda má váš kamarád, soused, kolega nebo naprosto neznámý muž domácího mazlíčka, vám umožní nahlédnout do jeho osobního a profesního života.

„Jaká je tvoje vysněná práce?“

Tohle je taky skvělý dotaz, protože práce snů spojuje smysl, vášeň a životní styl a poodkrývá charakter toho, komu je položen.

Zdroje: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat