Udělejte na tchyni ten nejlepší první dojem

Čeká vás premiérové „rande” s tchyní? Jak na ni zapůsobit a čeho se raději vyvarovat? S touto strategií zabodujete a budete miláčkem celé rodiny!

Jednoho pěkného dne vám partner oznámí tu novinu – řekl své matce o vašem vztahu! Zatímco on neskrývá radost z toho, že je to „konečně venku“, vás se pomalu zmocňuje panika. S největší pravděpodobností vás totiž tchyně bude chtít poznat osobně, což je pořádný bod zlomu. Co když jí bude vadit, že jste o mnoho starší než její syn? A jak se asi bude tvářit na to, že máte po rozvodu a vychováváte děti z předchozího svazku? V hlavě vám létají nejrůznější katastrofické scénáře, které mají do dobrého prvního dojmu na kilometry daleko. Jak si tuto důležitou ženu získat? Držte se těchto rad a všechno půjde jako po másle!

Vzhled jako alfa i omega úspěšné mise

Oloupané nehty, odrosty na vlasech a nevytrhané obočí? Tudy cesta nevede, dámy! „První setkání by  nemělo být spontánní. Představovaná partnerka muže by si měla uvědomit důležitost svého vzhledu, celkové péče o sebe i svého chování,“ domnívá se americká psycholožka Kathy McMahon s tím, že upravená vizáž je otázkou respektu i důkazem, že vám premiérové shledání není lhostejné. Co dalšího vám připíše plusové body?

Úcta k vašemu vyvolenému je klíčová

Máte s vaší drahou polovičkou podobný smysl pro černý humor, který nikdo jiný nechápe. Teď se ale držte při zemi! Neškádlete partnera za to, že je schopný připálit i instantní polévku, občas nehodí špinavé oblečení do koše na prádlo a odmítá vynášet odpadky. Ačkoli se tomu vy i on při vyprávění veselých historek možná zasmějete, pro jeho rodiče to vtipné být nemusí. Raději vyzdvihněte jeho dobré vlastnosti a projevujte mu úctu. Na to „slyší“ každá matka!

Nebojte se odporovat

Ano, chcete se zalíbit. Ale pořád to neznamená, že kvůli tomu vaše hodnoty půjdou stranou. Je naprosto v pořádku mít rozdílné názory, tak pokud v rámci seznamovací debaty zaslechnete něco, s čím nesouhlasíte, dovolte si odporovat. Samozřejmě s taktem a diplomacií. Dáte tak najevo, že se nenecháte vyvést z míry ani zatlačit do kouta.

Zajímejte se o zájmy přítomných

Jestli vás sledování fotbalu uspává, nemusíte předstírat, že trávíte večery u Ligy mistrů. K čemu taková komedie? Vyptávejte se na záliby tchyně i tchána, třeba objevíte něco, co máte společné a budete o tom moci zapáleně hovořit. A vyměňovat si poznatky a zkušenosti! Nalezení takových témat je skvělým krokem k vzájemnému poznávání.

Zdroj: názor autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat