Čas posunout se ve vztahu dál

22.11.2022 | Vztahy

Chodíte spolu, i když každý z vás bydlí někde jinde. Partner si žije svůj život, vy zase ten svůj, ale není to málo? Možná, že už je ten správný čas partnerství prohloubit, utužit a posunout dál. Tyhle signály prozrazují, že máte cestu volnou!

Sestěhování, zasnoubení, svatba, založení rodiny…. Jak poznáte, že jste vy nebo partner připraveni udělat další krok? Zhodnoťte kvality současného vztahu i svoje vlastní pocity. Tahle znamení vám otevřou oči!

Není to děsivé

Tak jistě, že nervozita nebo drobné pochybnosti ve spojitosti s důležitým životním krokem jsou pochopitelné, ale když cítíte, že věci plynou správným směrem, neměla by vás představa posunu ve vztahu děsit. Pokud se na společný život těšíte, nebo vám tato myšlenka dokonce přijde jako vzrušující, je to jedině dobře!

Cítíte se skvěle

Žádná manipulace, psychické vydírání a podobné toxické znaky. S partnerem je vám dobře, máte v něm oporu, představuje pro vás stabilitu a vy si v jeho přítomnosti na nic nehrajete. Další bod k dobru…

Už máte za sebou pár vyřešených věcí

Komunikace je základním pilířem vztahu a rozhodně se nejedná o plytké, omílané klišé. Ano, párkrát jste se s partnerem nepohodli, což je v pořádku, důležitější je, zda jste našli společnou řeč a spor jste urovnali jako dva rozumní dospělí lidé. Důvodem, proč je komunikace tak zásadní, je to, že dělá všechno lepší. Mluvíte-li spolu, pak máte šanci zvládnout všechno, co vám přijde do cesty od stresující práce po sexuální život!

Navzájem za sebe bojujete

Nejedná se o ostré lokty někde na ulici, když vám vulgárně nadává parta opilců. Jde spíše o odvahu a podporu i v méně líbivých a příjemných situacích. Věřte, že je to ten pravý, pokud se vás protějšek zastane před vaší či svojí matkou, a šel by pro vás i do pekla ve kteroukoli denní i noční dobu. Máte-li to štěstí, pak stojíte po boku někoho, kdo není jen milenec, ale také nejlepší přítel.

Okolí vás chválí jako stabilní pár

Přátelé i rodina vám říkají, že se k sobě nesmírně hodíte, tvoříte perspektivní a milý pár. Někdy holt lidé „zvenčí“, zvlášť ti, kterým věříte, vidí víc než vy. Pokud se začínají ptát, kdy do toho praštíte, protože jste stvořeni jeden pro druhého, má to svoji váhu.

Zdroje: názor autora - celý článek






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude charakterizovat energie a optimismus. Mars, vaše vládnoucí planeta, je ve vašem znamení a dává vám silnou touhu projevit své názory a ambice. Místo, abyste se snažili ovládat okolnosti, jste natolik otevřeni a přizpůsobiví, že se ok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat